totally mess in my head

ik denk teveel na over dingen zijn mijn vriendin en ik tot conclusie gekomen. de liefde, ja altijd moeilijk onderwerp. mijn gedachten overheersten mijn gevoel.
ik geloof niet dat toeval bestaat. dat moet voorbestemd zijn. het klinkt misschien echt heel dom, maar ik denk dat het zo is.

door mijn werk raak ik helemaal de weg kwijt. ik werk in de supermarkt als vakkenvuller tussen de guys. ik heb zn leuke collegas, maar dat leid wel van je werk af xD ze zijn lief, leuk, sociaal, knap, mannelijk en oud... ouder dan mij in ieder geval. ik ben 16 en hun zijn zoiezo boven de 20 jaar.
met een collega (robert) heb ik al gezoend en dat vond ik echt geweldig. dat was in januari tijdens een personeelsborrel. ik was een beetje aangeschoten en hij ook. we vonden het allebij oke, en toen gebeurde het. in zijn armen VOEL ik me zo fijn. veilig, als ik in zijn armen ben kan de hele wereld mij niks maken. hij zal er voor zorgen dat me niks overkomt. hij weet ook echt wel dat ik hem nog steeds leuk vind,
maar hij is niet de enigste die ik leuk vind.
een andere collega (ruben) vind ik sinds zomer 2011 al leuk. ja dat is echt een tijd en ik ben ook wel zeker 2 maanden echt verliefd op hem geweest. we zijn voor mijn gevoel bezig geweest met elkaar, maar er is nooit iets uitgekomen. nu is heeft hij een vriendin. we hebben nog steeds vaak oogcontact. ik denk dan altijd: when i look at you, i see everyting that i always wanted
op mijn nieuwe school zitten ook leuke jongens. een daar van zit bij mij in de klas. hij (rik) smst me vaak, maar we praten altijd eigenlijk alleen maar over school. dat vind ik jammer. hij is van mijn leeftijd, ziet er goed uit en is redelijk sociaal. met heb gaat het denk ik toch nooit iets worden.
er is een jongen (simon), die is op zn ogen na perfect! hij is knap, bruine haren, bruine ogen (helaas niet blauw), geweldig karakter, gevoel voor humor, kindvriendelijk, attent, lekker lichaam, vrolijk, spontaan alleen niet echt geïnteresseerd in mij... i gueess.

zo zwart op wit hier lijkt het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld, maar in mn hoofd is het een puinhoop.

dan heb je ook nog mn beste vriend (perry) en nog een oude klasgenoot (floris) die ik ook leuk enz vind en gevoelige snaren kunnen raken.
voor sommige mensen geld de regel: je hoeft maar in je vingers te knippen en ik zou je meisje zijn. en dat is zo stom vind ik, maar ik hou mezelf niet tegen. bij elk dingetje wat die gene voor me doet die ik wel leuk vind ga ik kijken, wat betekent dit nou? maar ik moet dat niet denken, ik moet mij gevoel laten spreken. dat is ZO lastig. ik moet gewoon ff weg. gelukkig gaan we aankomend weekend even naar belgie met het gezin dus kan ik helemaal bijkomen.
wat mij het meeste opvalt is dat de mensen waar ik ook daad werkelijk gevoelens voor heb/had gekregen allemaal met een R beginnen of een R in de naam zit. dat is geen TOEVAL, want dat bestaat niet.

het lucht op om dit te vertellen. waarschijnlijk zal niemand het lezen en is dit onzin en alleen voor mezelf maar dat vind ik fijn,,? denk ik.... maar ik moet niet teveel denken en op mn gevoel af gaan.
i just have to keep my head up and be strong. live keeps going on and i will move on too

mn eerste verhaaltje,, haha interessant?

toch maar eens gaan nu dan,, slaap lekker
xx bye
07 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende