First entry by iPad: even ietwat wennen, instellen


Tweede keer op ipadautopedje ideaal voor bejaarden, half twaalf geweest en geen nieuws te melden van de vale ouwe Veluwe: toch ietwat lichtelijk uitgeblust na vuurtje-steken en eten koken, tikken met een vinger op de rug gelegen. Het is allemaal even wennen zomaar in het wilde weg, maar al met al is het net zoiets als leren lopen, eten, drinken, wc, fietsen, lezen & schrijven? Mordechai's iPad-autoped: achtentachtig kilo en 167 centimeter, kort grijsblond haar met snor en baard, ik begin langzaam en beetje te wennen aan de moderne tijd maar het gaat langzaam.
Madonna op Nederland 3: ik ben gek op lekker eten en drinken en alles wat daar gewoonlijk ook bijhoort: een levenlang minimaal leven op een maximumniveau. Als je gaat vergelijken dan zijn alle aanvangskosten in DEN beginne een beetje hoog: als je kijkt naar de prijs van een redelijk gewone fiets, koelkast, magnetron, televisie, pc e.d. Dan zit je ook al snel rond de. 500 Euri? Grappig die kleine verschilletjes in de loop van de jaren met al die instrumenten: als klein kind was ik vooral gek op de radio met al die soorten muziek van over de hele wereld, spannende hoorspelen over alle verschillende tijden en plaatsen, later met Radio Luxemburg 208 & AFN, Paul en Ina Vlaanderen, Monus de man van de maan, de Wadders, Sweet Sixteen, Jeugdland, Mastklimmen, Alfred van Sprang, Rik Felderhof & Johan Bodegraven met de Hamvraag enzovoorts.
De Bonte Dinsdagavondtrein, Opa Bobby, Sjaan en Willem bij de Familie Doorsnee, talloze kinderprogramma's In de Soete Suykerbol in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw: ik val waarschijnlijk weer eens in herhalingen? Anyway, dit iPad geval kun je makkelijk overal mee naar toenemen al moet je wel op tijd opladen en liefst altijd schone vingers hebben en op tijd je positie wisselen: ik ben heel tevreden voor het moment met hoofdletters, leestekens, spelling- en tik/schrijfcontrole, gewicht, formaat, look en gebruiksgemak! Madonna fashioneert. Er nog steeds flink op los met haar tiktak vol neonewageachtige taferelen in massale bijgelovige bijeenkomsten. Slaap zacht droom zoet en tell us all About it of you really want to do so. De techniek staat voor niks: nu wij nog even bijstellen, aanpassen en Op Naar Dromenland ....

31 jul 2010 - bewerkt op 01 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van set
set, man, 110 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende