...geen DGT...

Ik zou nu al lang in bed moeten liggen. De wekker gaat gewoon weer om 8 uur omdat ik morgenvroeg moet werken. Woensdag ochtend... "fitte start". Betekent 3x een kwartiertje gymen. Heel erg leuk om te doen. De bedoeling is om dan juist de bewoners te bereiken die aan (bijna) geen andere activiteiten meedoen. Het is op 3 locaties, gewoon op de gang, heel laagdrempelig. Maar het is wel zo fijn als ik zelf ook een beetje fit ben. Dus moet ik zo echt eens mijn bed opzoeken. Medicatie heb ik 2 uur geleden al genomen.

Gisteren DGT gesprek gehad, en vandaag een gesprek met mijn PBer. En ik denk dat ik er wel uit ben. Ik wil niet verder met de DGT. Hoe ik er nu in sta, is niet hoe ik er in zou moeten staan. Op deze manier gaat het niet werken. Het is een vrij intensieve therapie/training... waar je ook écht voor moet gaan. En ik heb gewoon op dit moment veel te veel twijfels dus dat gaat niet werken.

Ik heb komende vrijdag wel een afspraak met mijn huidige behandelaar. Ik wil heel graag met haar kijken wat er voor andere opties zijn. Want ik wil zeker wel vooruit, ik wil verder... Maar ik denk dat de DGT op dit moment gewoon niet de juiste therapie voor mij is.

En ja, ik baal er wel van... want ergens had ik mijn hoop ook wel gericht op de DGT. Maar ik moet ook eerlijk naar mezelf zijn. En ik wil niet wéér aan iets beginnen wat toch niet gaat werken. En als ik dat gevoel nou al heb... dan moet ik het gewoon niet doen.
10 jul 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van calinnero
calinnero, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende