Geen fratsen. Dat scheelt.

Hoe zou een leven zijn zonder roos? Ik ben het waard. U toch ook?

We kunnen er niet aan ontkomen. Overal waar we om ons heen kijken, horen, ruiken en voelen wordt er reclame gemaakt. Jan Mulder loopt in een blauw leeuwenpak, terwijl mijn vader een pantoffel naar zijn blauwe kop slingert, 'Nu even niet!!!'
Het maakt niet eens meer uit wat we doen of zeggen. Alles herinnert ons aan die ene maffe slogan.

Met een vermoeid gezicht kruip ik tussen de lakens uit. Nadat mijn moeder met luide stem had geroepen dat ik alweer te laat was opgestaan riep ik: "Alleen voor een beschuit kom ik eruit!"
'Wat wil je?' herhaalde mijn moeder. "Ik wil Bolletje!!!" Mijn moeder schudde teleurstellend haar hoofd, "snoep verstandig, eet een appel."

Toen ik eenmaal mijn gezonde ontbijt naar binnen had gewerkt, moest ik snel even Apeldoorn bellen. Met overmoed in mijn stem schreeuwde ik dat mijn moeder compleet was doorgedraaid! "hier, ......daar, sorbo, is uw hulp in huis," sprak het bandje. Dat geloofde ik dan maar. Met moeite schafte ik dat dure ding aan. Ik had beter naar Albert Heijn kunnen gaan, want die let op de kleintjes. Ach, dat is gewoon Edah.

Inmiddels barstte ik van de dorst. Alleen echte drinkers drinken amstel bier, alleen als het ijs en ijskoud is drink je Jagermeister, maar wij hebben Domelsch. Dan toch maar liever een Liga. Maar ik zei nog zo.. Melkunie!! Wat moest ik nu doen? Toch maar weer even Apeldoorn bellen?

Have a break.. have a kit kat chunky

Opeens klonk de stem van god. "Weet je wat jij zou moeten doen? langs de KVK gaan!"
De steam van god kun je natuurlijk niet negeren. Met hoopvolle ogen reed ik op mijn Batavus fiets naar de KVK. Maar waarom moeilijk dan als het ook Wehkamp kan? Zeg maar nee dan krijg je er twee. Dus er kwamen twee bouwvakkers langs die me wel wilden helpen. Maar eerst wilden zij een Bavaria.

4 uur cup a soup.. dat zouden meer mensen moeten doen.

Afgebrand kwam ik weer thuis en nog steeds was ik niet bij de KVK geweest. Wanhopig sprong ik toen maar in de douche. Ach... Altijd in je sas met Badedas.

Wat zeg je?

Dat zeg ik... Gamma











24 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bakvis
bakvis, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende