We are fa-mi-ly!

Wat is dat eigenlijk familie?

Zoals ieder jaar hadden we vandaag een familiebrunch. De hele familie komt dan bij elkaar. Zelfs de zoon van tante Nolda, die weer een zus is van opa Toon en een tante van nicht Anna en de dochter van Thea was er. Dat noemt zich dan familie.

Nooit ga ik met deze mensen om, maar op de familiebrunch, ja, dan vliegen we elkaar om de nek. Waarom? Omdat we familie ofzoiets zijn.

Best raar... dat familie gedoe. Je hoeft niet eens goede vrienden met elkaar te zijn, niet eens met elkaar te praten, elkaar niet eens te zien om van deze mensen te houden. Puur omdat het de zoon van tante Nolda, die weer een zus is van opa Toon en een tante van nicht Anna is. Ver weg zijn we toch allemaal familie van elkaar?

Maar even serieus... (was ik al natuurlijk)... Maar waarom veroordelen we mensen die we niet eens kennen? Die man heeft ontzettend gele tanden, dus die zal zichzelf wel niet goed verzorgen, die vrouw die daar loopt heeft ontzettend pluishaar dus zal het ook wel een warhoofd zijn en dat meisje dat daar loopt is een kakker. Maar binnen onze familie is iedereen perfect. Puur omdat het familie is?

Dus let de volgende keer even op dat je die man met die ontzettend gele tanden niet uitschelt. Want als je op de familiebrunch komt zul je zien dat het de zoon van tante Nolda, die weer een zus is van opa Toon en een tante van nicht Anna en de dochter van Thea is. En familie kun je toch niet uitschelden?
04 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bakvis
bakvis, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende