vakantiepret

Eindelijk was het weer zover; vakantietijd! Wat had ik dáár lang naar uitgekeken. Lekker niksdoen aan het strand met een cocktailtje en zo lekker bijkomen van mijn drukke leventje. Wie wil dat nu niet?

Op vrijdag de dertiende kwam ik uitgeput op mijn vakantiebestemming aan. Het vliegtuig had wat vertraging, mijn koffer was in Nederland blijven staan en ik kreeg niet de kamer die ik gereserveerd had, maar verder was de reis uitstekend verlopen.
Met een diepe zucht plofte ik neer op bed. Ik dacht dat ik lekker uit zou kunnen rusten, maar helaas dreunden luide bassen alweer door mijn ingewanden. De disco was geopend.
De volgende morgen nam ik met dikke wallen onder mijn ogen deel aan het ontbijt en vluchtte ik zo snel mogelijk naar het zwembad om een plekje in de schaduw te kunnen bemachtigen. Jammer genoeg hadden een paar Amerikanen hetzelfde idee en was er enkel nog een plekje in de felle zon. Jammer dan, maar ik zou in ieder geval mijn nachtrust in kunnen halen.
’Waky, waky everybody,’ galmde het over het zwembad. Het altijd vrolijke animatieteam stond alweer in de startblokken om vermoeide vakantiegangers in het water te sleuren. Lang leve de vakantie.

Eindelijk is het weer zover; schooltijd! Wat heb ik dáár lang naar uitgekeken. Nu kan ik eindelijk bijkomen van mijn vakantie.
28 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bakvis
bakvis, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende