happy :D

ik weet nu al dat dit een zeer nutteloos verhaaltje gaat worden, maar ik spring om het moment (nou ja nu niet dan) helemaal hyper door het huis en er is niemand thuis en niemand aan wie ik me verhaal kwijt kan.

Ik keek namelijk net op mijn schoolsite, waar allerlei dingen bekend worden gemaakt zoals nieuwe roosters en ook de punten die je voor de toetsen hebt gehaald.

Afgelopen week had ik toetsenweek *zucht* de laatste van dit jaar en daarna beginnen de centraal schriftelijke examens. Ik ben de hele week al hyper want ik wil zo graag de punten weten die ik voor de toetsenweek heb gehaald. In ieder geval zeker voor engels omdat daar het schoolexamen een brief schrijven was en jullie weten dat ik daar absoluut niet geen ster in ben dus vandaar dat ik daar het punt van wil weten. En voor maatschappijleer eigenlijk ook wel want als ik een 7,5 zou halen zou ik een 8 gemiddelt staan terwijl ik op vmbo basis ben begonnen en nu het havo onderwijs volg. Maar goed ik dus vandaag op die schoolsite kijken, met de bedoeling om te kijken of engels er al op stond (dus niet helaasverdrietig ) maar op de een of andere manier keek ik ook even bij maatschappijleer waren daar de punten net een uur geleden op bekend gemaakt gaap!gaap! dus ik kijken wat ik had, ik kijken *verbaasd zich* kijkt nog een keer *nog verbaasder en begint te gillen* wat was ik blij, ik had gewoon voor maatschappijleer een 9,3!!!!! gehaaldcool!erg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk waarschijnlijk ook nog eens het hoogste van de klas want het gemiddelde is een 5,7 dus vandaar dat ik nu nog steeds helemaal hyper ben want dit had ik dus echt niet verwacht. Heb nu al 2 8en op me eindlijst eentje voor letterkunde en 1tje dus voor maatschappijleer en dan heb ik ook nog een 7 gemiddeld voor duits 1. Echt mijn dag kan niet meer stuk vandaag erg vrolijk(tenminste niet zo snel)

mood = extreem vrolijk, hyper erg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk

liefs,,

11 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende