Havo

ik heb me ingeschreven voor de havo ik hoop dat ik wordt aangenomen maar dat weet ik waarschijnlijk pas aan het begin van het nieuwe schooljaar dus ik moet nog wel gewoon beginnen aan het nieuwe schoojaar onderwijsassistent maar ik hoop echt dat ik aangenomen want nog zo'n jaar als afgelopen jaar dat is echt niks. Heb via een boek ook een nieuw motto gekregen:
'wie het ongelooflijke wil bereiken moet streven naar het onmogelijke'


dus mocht ik volgend jaar naar de havo gaan dan gaan we ervoor en dan zal ik me mentor wel eens late zien dat ik dat wel kan!! en het zelfde geld voor onderwijsassistent maar zelf heb ik liever havo.

ik heb trouwens pas geleden mijn cijferlijst terug gehad en ik had 2 examens gemaakt in de toetsen week, namelijk algemene professionaliteit (zeg maar maaatschapijleer) en eigen vaardigheden (rekenen, spelling, grammatica, voorlezen, methodische schrijven) en ik heb daar de volgende punten voor gehaald:

1. algemene professionaliteit 8.2 (hoogste van de klas!!)
2. eigen vaardigheden 6.5

dat is echt super goed vooral voor eigen vaardigheden want dat kan ik dus echt niet en vorig jaar had ik gemiddeld daar nog een 4 voor en die heb ik nu dus opgehaald tot een 6.5 echt super erg vrolijkerg vrolijk

afgelopen dinsdag had ik ruzie met papa omdat ik stiekem op de computer was geweest en hij had me betrapt. we hadden echt een hele erge ruzie maar toen is wel alles eruit gekomen waar ik mee zat en ik moet zeggen dat luchtte wel op. ik heb ze ook verteld dat ik nog steeds bang ben voor mijn neef en ergens snapte ze dat toch wel. ik had 's nachts hele verveledende vragen door mijn hoofd spoken zoals:

1. waarom leef ik?
2. wat doe ik hier?
3. waarom ben ik wie ik ben?

ik heb die wel eens vaker gehad maar het is echt al heel lang geleden dat die door mijn hoofd spookte en dat ik er serieus over nadacht. Misschien denk ik wel over vragen waar ik nog niet over meot denken maar misschien heeft iedereen dat wel eens. ik weet het niet...

liefs,,
22 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende