HAVO

zo mijn eerste weekeje op de havo zit er op, nou ja eigenlijk mijn eerste week en 2 dagen dan, want ik heb er al weer een school dagje op zitten, ben vandaag voor 2 uur geschiedenis naar school geweest. Dat houdt in: 3 kwartier fietsen naar school toe, dan anderhalf uur in de klas zitten en dan weer 3 kwartier naar huis fietsen. Het is gewoon niet eerlijk dat mijn ov kaart is ingenomen verdrietig echt heel gemeen! maar aan de andere kant is het ook wel weer goed voor de conditie zullen we maar zeggen.

Ik heb echt heel erg veel geluk gehad met de vakken en de klassen en de leraren, wat tot nu toe ziet het er niet naar uit dat ik echt een hele erg hekel zal gaan krijgen aan een van de leerkrachten. En zeker niet met die van engels. Daar kan ik bijna niks verkeerds meer bij doen want die heeft het zelfde haar als ik en de eerste les keek ze me heel vaak aan. en de 2de les hadden we terwijl de rest van de klas druk bezig was met de opdrachten hadden wij een gesprek over ons haar, toen er eentje achter mij begon te lachen keek ze op en vroeg ze of ze het gehoord had en toen dat meisje ja zei zei ze dat dat eigenlijk niet de bedoeling was. En de derde les die week moest ze iets voor mij aftekenen en dat controleerde ze bij iedereen maar bij mij zei ze, krullenbollen kun je wel vertrouwen erg vrolijk maar het bevalt echt goed ik vindt het leuk dat we bij duits duits moeten praten en bij engels engels want dat was niet op het vmbo.

Havo is echt de best beslissing Ever!!

ik heb nog steeds geen huiswerk gehad, ja van nederlands maar daar had ik meer als een week de tijd voor. 2 weken geleden had ik de TTM gelopen en ik had hem helemaal uitgelopen!! ik heb nu wel op me linker hiel een blaar zitten zo groot als een gemiddelde duim maar ik was binnen 3 uur en 1 kwartier binnen vrolijk

Dan ga ik nu naar een vriend van me, hebben we vanmorgen afgesproken vrolijkvrolijkvrolijk

liefs,,
12 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende