Hulp vragen, afleiding, blabla

Vandaag op zich wel een fijne dag gehad. Al ben ik vanochtend niet gaan werken... daar baal ik wel van... ik had gewoon moeten gaan. Morgen ga ik écht. Van in mijn bed gaan liggen word niemand beter, mama niet, maar ik ook niet.

Vanmiddag hondje van mijn nicht uitgelaten. Lekker lang stuk wezen lopen. Fijn om even gedachten de vrije loop te laten gaan. Daarna naar de bieb geweest, moest boeken voor mama inleveren en een paar nieuwe halen, heb er ook meteen 2 voor mezelf gehaald. Toen even het dorp in. Ik wil maar "stad" blijven zeggen, maarja, Rosmalen is toch echt geen stad knipoog Een paar dingetjes gehaald. Wilde ook nog voor kleding gaan kijken, maar dat heb ik gisteren ook al gedaan (resultaat: een legging, een trui en een broek).

Toen ik thuis kwam begonnen in één van de bieb boeken, en heb 2 uur aan een stuk gelezen, dat was lang geleden!!! Het boek gaat over de (en heet ook) PAAZ. Leest heel lekker weg. Veel herkenning, al ben ik nooit op de PAAZ opgenomen. Wel op andere psychiatrische afdelingen. Serieus maar ook met humor. Ander boek wat ik heb gehaald heet STARTERS en is een boek zoals de HONGERSPELEN.

Vanavond begeleiding geweest, één van mijn favoriete begeleidsters. Was eigenlijk wel heel fijn. Het gaat nu eigenlijk elke keer over mama, maar daar heb ik niet altijd zin in. Ze heeft me vanavond met hele praktische dingen geholpen. Zo heeft ze mijn bed verschoond... ik sliep al een week in een bed met dekbed zonder overtrek en hoeslaken. Het lukte me gewoon niet om zo'm stom klusje te doen. Ondertussen begon ik met het opruimen van een hele stapel was. Toen ze weg was ben ik doorgegaan met opruimen. Ik had gewoon even iemand nodig die me op weg hielp. Het is nog lang niet klaar, maar we hebben een plannetje gemaakt hoe ik de komende week verder kan gaan, zo nodig met hulp.

Schaamte aan de kant zetten, hulp accepteren, en hulp vragen als ik het nodig heb. Is nog niet altijd even makkelijk!!
20 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van calinnero
calinnero, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende