Ik heb een Grammy!!!!

Ik ben het afgelopen weekend naar Amerika geweest voor de Grammy-awards, was een geweldige show en het hoogtepunt was natuurlijk mijn uitverkiezing voor beste dance-act. Stond in schril contrast tot de 5 grammy's die Beyonce in de wacht sleepte, maar ik was er blij mee dat snap je natuurlijk. Voor diegene die niet gekeken hebben nog even mijn speech, in het Nederlands:

'Yeeeaah... eindelijk een grammy, na veel jaren van zoeken naar het juiste geluid heb ik het voor elkaar. Ik ben hier echt ontzettend blij mee, alleen jammer dat ik 5 minuten later op TV kom vanwege het BOOB-incident (justin die Janets tiet-kapje wegtrekt, waardoor haar linkerborst zichtbaar is). Het leuke daaraan is echter wel dat ik 5 minuten de meeste obscene gebaren kan maken (ik steek mijn middelvinger op), de meest schokkende dingen kan zeggen "FUCK George W. Bush" en niemand die het zal horen. Ik vraag me alleen af wat de producer gaat doen als ik 5 minuten lang alles bij elkaar aan het schelden ben? Dan moet er dus 5 minuten geknipt worden en dan? Dan is de marge op, dus moeten we naar de commercials? De mensen op TV zien dan dus het volgende:
"De winnaar voor beste dance-act: DJ Earwax!!!!"
*knip*
(commercials)
"En dan nu de volgende categorie!"
Niemand die dan weet wat ik gezegd heb en geloof me, de volgende dag interesseert het niemand wat er gebeurt is op de grammy's iedereen wil weten wat ik gezegd heb. En dat is nu precies wat kinderen ook denken als ze al die ophef horen over het "boob-incident". Die kinderen vragen zich af "waarom mogen wij dat niet zien, waarom zijn de tieten en de vagina altijd geblokt?". Ondertussen zien die kinderen dus spotjes van viagra-pillen enz. Ik zie al voor me hoe dat op school gaat:
Jason een jongen van 13 jaar heeft het met Lisa, ook 13 jaar, over de grammy's en al die clips met blokjes. "Waarom zouden we dat niet mogen zien?" Lisa zegt dan: "Weet ik veel, zullen we dat vanmiddag thuis eens uit gaan proberen." Dus thuis gaan Jason en Lisa op onderzoek uit. "Kijk! mijn tepels worden groter als ik eroverheen wrijf" en Jason heeft al ondervonden dat zijn "dingetje" toch een stuk groter is geworden. Die kinderen weten van niks, want er wordt nooit iets over verteld, op school niet, thuis niet en op Televisie wordt alles wat ook maar een verkeerde indruk zou kunnen wekken geblokt. Dus Jason wil weten wat er gebeurt als hij zijn "dingetje" in haar "dingetje" stopt.
(Ik maak een op en neer gaande beweging, die slaat op de interactie tussen Jason en Lisa)
9 maanden later is daar het resultaat van Jason's en Lisa's onwetendheid... een pracht van een baby!'

Een mooie one-liner kon ik verder niet verzinnen, iedereen begon te juichen en te klappen, sinds die speech, wordt er sexuele voorlichting gegeven op scholen, op MTV wordt funcioneel bloot gewoon getoond en het aantal kindermoeders is met 30% gedaald.
10 feb 2004 - bewerkt op 02 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Wax
Wax, man, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende