voorwoord

Zomaar eens wat schrijven, uit de losse pols een of ander zwamverhaal ophangen over helemaal niets. Gewoon ergens beginnen en dan maar kijken waar je uit komt kan soms tot verrassend leuke verhalen leiden. OP dit moment weet ik echt niet waar mijn gedachten heen gaan.

Ik zit op het moment alleen thuis, op de achtergrond hoor ik de TV die een reclame van een of andere ADHD-papegaai laat horen. Irritante reclame is dat, gewoon maar wat schreeuwen en men denkt de aandacxht te hebben. Reclamemakers zijn wat dat betreft niet altijd bijster intelligent, hoewel de meest de kunst van het kopieren aardig onder de knie hebben gekregen. Tijdens een reclameblok denk ik toch regelmatig dat ik een bepaalde reclame een minuut of 2 geleden ook al ben tegen gekomen. Maar ja, beter goed gestolen dan slecht verzonnen.

Wat dat betreft is deze tekst een slecht verzonnen samenraapsel van gedachten die nu toevallig door mijn hoofd heen spoken en geloof me er spookt nogal wat rond in mijn hoofd. Daar kan geen enkel spookhuis tegenop, een spook zou er zelf bang van worden. Neem nu deze bovenstaande zinnen over een spookhuis in mijn hoofd, dan spookt er nogal wat wazige shit door je hoofd.

Boeit verder dus niet dit verhaal, is ook geen verhaal, misschien is dat wel leuk... een verhaaltje gaan schrijven, gewoon gaan beginnen met een of andere opening en dan maar zien waar ik over een paar maanden uit ga komen, lijkt me nu wel leuk, maar over 5 minuten? Ik ben denk ik nog niet zo goed in het schrijven van een verhaal, maar wat niet is kan nog komen, wie zal het zeggen. Al met al begint dit tekstje aardig op een voorwoord te lijken, nou ja, dan zal ik dat maar als titel noteren. Zal ik ook maar meteen eens aan een verhaal ofzo gaan beginnen.
13 nov 2003 - bewerkt op 13 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Wax
Wax, man, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende