Joy!

Ik voel me goed!!! Ook al loop ik rond in een oude, baggy broek en een N*E*R*D t-shirt, ik voel me goed! Nog 1 nachtje en dan gaan we naar Zeeland. Ik weet niet of ik er zin in heb. Aan de ene kant wel...1 hele week met mijn 2 jongens ( =vriend en beste vriend ). Maaar...Ook 1 hele week met 11 andere mensen die vast gaan zeuren over onbenullige dingen. En dan het weer...Vandaag is het goed weer, ik hoop alleen dat het ook blijft.
Ik heb me voorgenomen vandaag maar weer eens de Bijbel te lezen. Het is al een tijdje geleden sinds ik daarin las. Eerst las ik er dagelijks een uur in maar ik kreeg het steeds drukker en dat uur werd een half uur...Totdat ik helemaal niet meer las. Ok...Ik zal even uitleggen waarom ik de Bijbel lees:
Ongeveer 7/8 maanden geleden kreeg ik een relatie met een Jehovah's Getuige. Eerst was er niks aan de hand maar hoe langer we iets hadden, hoe meer ik merkte dat we een totaal andere opvoeding hadden. Ik ging me steeds meer verdiepen in zijn geloof. Zelf ben ik totaal niet gelovig opgevoed maar ik ben wel altijd geinteresseerd geweest in andere religies. Als ik dan bij hem thuis was, had zijn familie het weleens over het geloof en ik kon dan niet meepraten. Dat wilde ik wel en dus vroeg ik of ik een Bijbel kon lenen. Die Bijbel kreeg ik toen het al uit was maar ik ben er evengoed in begonnen. En ja, ik wil hem toch uitlezen voordat ik hem weer terugbreng. Beetje vreemd misschien maar sinds ik met die jongen iets heb gehad, geloof ik ook echt dat er een God bestaat. Ik zeg niet dat die God Jehovah is, hoor. Ik weet niet welke God het voor mij is, ik weet alleen dat er 1 is. Ik ben nog jong, ik zie nog wel wat ik met mijn geloof in God ga doen. Klinkt misschien hypocriet...Eerst zien, dan geloven. Maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik wil mijn leven niet wijden aan een geloof voordat ik voor mezelf 100 % zeker weet, welk geloof bij mij past. Ofzoiets...Ik weet zelf ook niet helemaal wat ik ermee bedoel. Ik weet alleen dat ik in God geloof...En dat ik dat lekker thuis op de bank doe in plaats van in een kerk!
22 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Guinevere
Guinevere, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende