Oh God

Ten eerste zal ik even uitleggen dat ik hier niet mijn echte geboortedatum heb ingevuld. Ook heb ik een nickname gekozen die mensen totaal niet van mij zouden verwachten. Dit alles heb ik gedaan omdat ik hier al eerder een dagboek heb gehad maar een vriend van mij heeft toen al mijn verhalen gelezen wat absoluut niet de bedoeling was...
De dagen dat het net uit was mijn vriend waren vreselijk. Hij kwam elke dag langs en we waren closer dan ooit. De manier waarop hij me aankeek...Een week geleden was mijn verjaardag. Hij kwam 's middags langs met kadootjes. Ik kreeg een lamp in de vorm van een hart van hem, een kaarsje in de vorm van een hart, een neproos die Happy Birthday zong en een kaars in de vorm van een tulp. Ongelofelijk! Ik was er hartstikke blij mee, maar het zat me niet helemaal lekker. Als hij niks meer van me wilde, waarom gaf hij me dan zulkde kado's?
Die avond had ik feest voor mijn vrienden. Hij kwam later op de avond met een slecht humeur binnen. Ik heb de hele tijd tegen hem gepraat en op een gegeven moment kwam het gesprek op sex. Ik zei hem dat ik sex met hem wilde en gaf hem een condoom. Ik was nuchter, hoor, ik wilde gewoon dicht bij hem zijn en dat leek me de enige manier. Toen we 2 vriendinnen naar het station brachten, zijn we de struiken ingedoken en hebben we sex gehad. Het was zo goed...Hij zei dat hij hoopte dat het eeuwig duurde....Maar helaas...Na een half uur kwam mijn vader aangefietst. Hij was woedend en ik heb dan ook nog heel wat gezeik gehad. I. is meteen naar huis vertrokken omdat hij bang was voor mijn vader.
De dagen erna was alles weer normaal tussen I. en mij. Totdat hij samen met mijn beste vriend naar mij thuis kwam. We lagen samen op de bank en waren elkaar de hele tijd aan het plagen. Op een gegeven moment zei hij dat hij met me moest praten...Hij had er ontzettend veel spijt van en wilde me terug. Omdat ik me sinds het uit was hartstikke rot voelde en beseft had dat ik toch wel degelijk verliefd op hem was, hebben we besloten het nog een keer te proberen...De laatste keer welteverstaan. Zodra we merken dat het misgaat stoppen we ermee. Ook heeft hij beloofd beter zijn best te doen en heb ik beloofd dat ik niet meer van alles een groot probleem zal maken.
Rest me toch de vraag...Is hij nu opeens, na 1 week, wel klaar voor een echte relatie?
07 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Guinevere
Guinevere, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende