No title

Sinds ik mijn vriend heb aangesproken op het feit dat ik het niet zo leuk vindt dat telkens maar zijn beste vriend mee komt, heb ik die beste vriend niet meer gezien. En daar ben ik blij om. Gisteren was mijn vriend even weg toen zijn telefoon ging. Ik nam op en het was die beste vriend met de vraag of mijn vriend zometeen even terug wilde bellen. Ik gaf de boodschap door aan mijn vriend maar hij heeft niet meer gebeld. Dat was mijn bedoeling nou ook weer niet! Ik vind het fijn dat die jongen er niet meer bij is, maar ik verwacht niet dat mijn vriend de vriendschap met hem opgeeft....Mijn vriend is nu steeds samen met mijn beste vriend ( eerst ook zijn beste vriend maar toen kwam die andere jongen ertussen maar het begint weer te komen nu ) . En dat vind ik niet erg. Als mijn beste vriend erbij is doet mijn vriend tenminste WEL normaal tegen mij en als zijn beste vriend erbij is doet hij dat NIET.
Nog 2 nachtjes en dan op vakantie. Ik heb er echt zin in maar ik vind het ook best eng. Vorig jaar zat ik depressief en met straatangst thuis. Ik ben toen ook echt nergens geweest. Het dagje A'dam laatst was ook beangstigend maar het was leuk toen we er eenmaal waren. En ik was zo trots toen ik weer thuis was. Want ik was zonder ouders naar A'dam gegaan en ik had geen enkele paniekaanval gehad! Zeeland gaat me ook zeker lukken. Het zijn 7 dagen en ik heb de mensen om me heen die ik het meest vertrouw. Net als met dat dagje A'dam zal ik ook deze keer aan mijn beste vriend vragen of hij een beetje op me wil letten die week. Dan voel ik me veilig en ik heb minder last van angst.
Gisteren heb ik weer de film Thirteen gezien. Mijn vriend wilde hem perse huren. Ik heb hem wel meteen gewaarschuwd dat die film een trigger voor mij is. Hij hield mijn hand vast bij de ergste stukjes en wierp steeds snel een blik op mij om te kijken of het nog goed ging. En ja, het ging prima. Na Thirteen keken we een comedy dus dat was ook beter. Eerst huilen, dan lachen! Ja, het voelde dit keer goed om die film te kijken.
Het onweert en daar ben ik dus als de dood voor. Ben ook nog eens alleen thuis. Hopelijk leeft mijn vriend lekker met me mee en komt ie zometeen langs...
21 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Guinevere
Guinevere, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende