I wonder...

Veel dingen gebeurd de laatste paar dagen...
Vrijdag was ik zo 'slim' om de film Thirteen te huren. De film gaat over een 13-jarig meisje dat helemaal losslaat als ze bevriend raakt met het populairste meisje van de school. Ze gaat aan de drugs en begint zichzelf te snijden. Een echt trigger die film. Eenmaal thuisgekomen kwam alles weer naar boven. De laatste scene uit de filmgaf de doorslag: Moeder en dochter zitten samen op de keukenvloer. Moeder is er net achtergekomen dat dochter zichzelf snijdt. Ze kust de wonden op haar dochters polsen terwijl het meisje huilt zoals ze nog nooit gehuild heeft.
Ik zag mezelf weer zitten met mijn moeder op de bank. Of met mijn vader in de tuin. 'Meisje toch, wat doe je jezelf aan?' En toen...Ja nou ja.
Gisteren was beter. Ik moest 's avonds werken...inventarisatie...Middernacht was ik thuis. Eerst lekker gedoucht met mijn vriend en daarna film gekeken...Out Cold. Ook al 20 keer gezien maar nog steeds leuk. Drie vrienden bleven slapen maar daar heb ik geen last van gehad. Ik lag heerlijk in mijn bed met mijn lieve vriend naast me. Het is nog steeds de beste beslissing van mijn leven geweest om een relatie aan te gaan met mijn beste vriend. In het begin was ik niet verliefd. Ik wilde alleen dat we weer zo close als eerst werden. We waren elkaar een beetje verloren. Maar nu...Ik ben echt ontzettend verliefd. Voelt als pure, echte liefde hoewel er nog wat probleempjes zijn die ik hier niet neer zal zetten. Te persoonlijk. Misschien zet ik ze wel eens neer in mijn lezerslijst.
Ik ga me zo maar eens aankleden. Het wordt tijd ook. Bijna half 4. Morgen werken dus vanavond vroeg naar bed. Ik heb weer de neiging om te snijden. Ik bladerde gisteren door een oud boek over moderne hekserij. Ik had er al een jaar niet ingekeken maar moest wat opzoeken. Op de bladzijde waar stond wat ik nodig had lag een verstopt scheermesje. Ik schrok me vreselijk. Toeval? Stom als ik was, heb ik meteen geprobeerd of het nog sneed. En steeds meer krijg ik de neiging om het zometeen weer te gebruiken. Maar ik moet sterk zijn...Ik zal sterk zijn!
04 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Guinevere
Guinevere, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende