Koninginnedag ... enzo ...

Vandaag werd ik gebeld... of ik op Koninginnedag de héle dag wil werken, ipv van 9 tot 12. Ik heb ja gezegd. We hebben een groot scherm hangen in het restaurant, dus de bewoners kunnen de hele dag alles volgen. En natuurlijk hoort daar een hapje en drankje bij. De mensen van de dagbegeleiding moeten wij halen/brengen/begeleiden. En we moeten de hele dag zorgen dar iederen koffie/thee heeft, naar de wc kan, dat soort dingen. Het wordt vast een leuke dag.. Maar een héle dag is best veel voor mij, en dat durf ik niet te zeggen... Ik werk normaal altijd een ochtend of een middag, en als ik dan thuis kom dan ga ik even slapen. Heel stom misschien voor iemand van mijn leeftijd, maar dat heb ik echt nodig. Ik eet normaal gesproken ook niet overdag. Dat zal ik dinsdag wel moeten doen... ik zat iets mee moeten nemen voor in mijn pauze. Nouja, ik denk tenminste dat ik pauze heb? Dat lijkt me normaal als je een hele dag werkt. Gek - opeens over zulke dingen na te moeten denken!!!

Er gaan nog veel meer dingen door mijn hoofd. Vandaag 3e individuele gesprek DGT gehad. Over een paar weken start ik dus écht met deze therapie. Maar ik heb zoveel twijfels en bedenkingen. Is dit wel de juiste therapie voor mij?? Heb ik eigenlijk wel écht borderline?

Meer over deze vraagstukken volgende keer. Ik moet morgen werken (deze zaterdag kienen!), dus ik moet het eigenlijk niet te laat maken.

Dit eerste bericht heb ik openbaar geplaatst. In het vervolg zal ik de meer privé berichten zo plaatsen, dat je ze alleen met een wachtwoord kan lezen. Wil je me blijven volgen? Stuur me dan hier of op Facebook even een berichtje. Dan kan ik kijken wie ik toegang geef tot mijn persoonlijke berichten.

Voor nu een fijn weekend. Slaap lekker!!

27 apr 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van calinnero
calinnero, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende