Kromme Dirk en Altijd Geile Joeri.







Daar sta ik dan in een oude versleten trainingsbroek (dat zijn wel de lekkerste ter wereld, laten we even eerlijk zijn lezers). Leunend tegen de muur van mijn kamer. Mijn raam staat wagenwijd open, en de wind speelt met mijn haar, ondertussen blaas ik er de rook uit het raam. Tik af en toe de as weg en herhaal dit proces tot mijn sigaret op is, vervolgens gooi ik hem behendig over de schutting bij de buren (die nooit thuis zijn, ik heb nog een pakketje van 3 maanden geleden hier staan die ik voor ze heb aangenomen). Inmiddels ben ik een expert in het behendig-over-de-schutting-gooien. Nu moet ik heel braaf zeggen dat het eigenlijk helemaal niet goed dat ik er een zodanig expert in ben geworden, dat zou het sociaal geaccepteerde antwoord zijn. Maar laten we ook hier weer even eerlijk zijn, ik vind het toch knap dat ik dit spel al 1,5 jaar vol houd. Sinds de dag dat ik hier kwam wonen in mijn kamertje. Mijn huisbaas denkt nog steeds dat ik braaf niet rook. En zolang hij dat denkt, is en blijft het een leuk spel.


Mijn telefoon gaat af. Het is Iris, en ik kan al ongeveer raden wat ze gaat zeggen. Ik neem op en Iris schreeuwt er op los “Ohh Lo, echt die lul was zooooo klein!!!” Ik kan alleen maar lachen. “Wist je Lo, ik heb nog nooit zo’n slechte beurt gehad, zelfs Kromme Dirk was beter!”



Oh wacht, ik leg het even uit, kromme Dirk is een begrip. Er was dus een jongen, Dirk, en zijn “Dirk junior” was nadrukkelijk rechts georiënteerd. En Dirk junior kon je ook nooit de weg vragen, die wees altijd naar rechts. Mocht je dat ooit aan een lul vragen, bedenk ik me nu, dan moet je dat niet doen aan “Dirk Junior”. Er zijn trouwens wel meer heren die een begrip zijn, zo heb je bijvoorbeeld ook Lange Geert, Snelle Ivo, Altijd Geile Joeri en nog vele meer.




“Maar Iris, klein kan ook fijn zijn toch? Het gaat er toch om wat ze er mee kunnen niet de grote?” Ik kon het eigenlijk al niet serieus over mijn lippen krijgen.
“Lo wat lul je nou, ik opende zijn broek en dacht bij mezelf, moet ik het hier mee doe. En ik smachte gewoon bijna naar Kromme Dirk. Zo wanhopig werd ik er van. En weet je Lo, het erge nog! Binnen 2 minuten was het al weer klaar!!!! Dat mannen zich nog mannen durven te noemen!!”.
“Zeg Iris… Zou het dan zo kunnen zijn dat hoe kleiner de “junioren” hoe sneller het plezier over is?”
“Dat wil ik nu uitzoeken Lo, ik wil nu naar Altijd Geile Joeri, ik moet echt even die seks uit mijn hoofd hoor! Kun je het nummer geven?”



Altijd Geile Joeri is ook een begrip, Dat is een jongen, Joeri, die altijd geil is. Makkelijk voor als de nood te hoog word. Al moeten je normen en waarde dan wel erg laag zijn. Maar goed, nood breekt wet of zo iets toch? Ik het ook op het punt gestaan om Altijd Geile Joeri te bespringen. Zo wanhopig was ik, gelukkig beseft ik het me voordat ik op mijn fietsje stapte dat het hier wel om Altijd Geile Joeri ging. De Wandelende SOA. Gelukkig kwam mijn verstand weer op zetten, en heb ik mezelf kunnen behoeden van een afspraakje bij een Docter.




“Ik sms hem je even. Veel plezier Iris!”
“Fijne nacht Lo-tje van me”
“Maar je morgen wel een afspraak bij de docter Iris?”
“Doe ik, Doei Lolooo”

En ik neem rustig weer plaats achter mijn raam. Tijd voor het volgende spel met de schutting.



15 jul 2012 - bewerkt op 15 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van IamLola
IamLola, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende