Power Lingerie.

Engelstalige literatuur over (vul scriptieonderwerp in). Mijn hersenen zijn als pulp en ik draai mee op het intellectuele niveau van een tuinkabouter. Mijn gemoedstoestand zakt met de seconden lager en lager en ik weet niet goed mee of ik uberhaupt nog wel door wil gaan. Niet getreurd dit zijn de enkele seconden van wanhoop.

Om de cirkel te doorbreken, duik ik mijn kledingkast in. In de hoop dat ik een of andere power out fit bij elkaar kan verzinnen. Want in mijn sportbroekje en helmpje is de zaak nog verder gezakt dan de termen ‘ hopeloos’ en ‘ ten dode op geschreven’. Ik open de deuren van mijn kledingkast en mijn hoog valt op mijn lingerie.

Ja! Wat beter dan wat power lingerie! Iedere vrouw zou het moeten doen, power lingerie aantrekken. Je mooiste setje aantrekken en jezelf bekijken in de spiegel (en let op dames! Zonder kritische blik!). Over mijn jarretels en kanten bustier trek ik een simpel jurkje en op naar de uni dan maar.

Niemand weet van mijn dirty sexy maar voor power lingerie af en ik zak wat onderuit op een stoel. De rust in de bibliotheek laat me op een of andere manier heel … naja… ondeugend voelen. Alsof mij sexy setje powerlingerie niet thuis hoort hier. De mevrouw achter de balie kijkt me aan over haar bril heen en knipoogt. Zou ze… nee toch…?

In mijn dirty gedachten draagt deze dame op leeftijd ook een setje powerlingerie. En mijn gedachten neemt de vrije loop met me. Ik bevind me ineens in een of andere slechte britney spears-like video clip en samen met het meisje naast me en de mevrouw achter de balie vormen we een trio die wulps aan het dansen zijn op ons nummer in onze – natuurlijk - power lingerie

Ik word ineens ruw uit mijn video clip met powerlingerie gehaald wanneer Iris naast me ploft. Ze kijkt me vragend aan na mijn toch wat betrapte reactie. En ik kijk ineens naar de dame op de leeftijd. Wederom knipoogt ze naar me.

Zou ze….
Nee toch…?


Power lingerie engel
03 jun 2015 - bewerkt op 04 jun 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van IamLola
IamLola, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende