Levend en schoppend

Laatste inlog 21 oktober 2010.

Hai.

Onlangs kwam ik erachter dat over mijzelf praten toch wel een errug leuke bezigheid is. Daaraan verbind ik dat over mij horen ook erg bevredigend moet zijn. En wie ben ik om anderen een pleziertje te ontzeggen?

Schrijven is pas leuk als je ermee begint. Tot nu toe ben ik erg blij dat ik me ertoe heb gezet, en tevens erg benieuwd hoevelen van u nog aan het lezen zijn. Let's make it a little more interesting.

Mijn leven op het moment kan alleen maar worden omschreven als een aaneenschakeling van leuke momenten, afgewisseld met een stukje studie.
Sinds jauari 2010 ben ik woonachtig in Rotterdam, alwaar ik Bedrijfskunde studeer aan de Erasmus Universiteit. Dit gaat naar behoren, en momenteel ben ik mij aan het bezinnen op een tweede studie, namelijk Filosofie. Dit omdat het kweken van academisch denkniveau mij tot nu toe is tegengevallen en ik dat graag wil opkrikken. Gaan we doen dus.

Ik woon inmiddels in mijn tweede studentenhuis, nadat mijn eerste gesloopt werd en ik een fijne oprotpremie heb gekregen. Deze staat bij binckbank en gaat het begin vormen van mijn financiele onafhankelijkheid.
Spelen met opties, leuke hobby. Zeker als het erg lekker gaat.

Ik heb namelijk besloten geen loonslaaf te worden. In elk geval ga ik niet het gebaande pad van 40 jaar werken volgen. Ik denk neit dat ik ervoor gemaakt ben, of dat ik er wat mee opschiet. Mijn toekosmtplannen in grote lijnen zijn allereerst het bereiken van financiele onafhankelijkheid, waar mogelijk via ondernemerschap en het voor me laten werken van geld in plaats van andersom, waarna ik ''in de politiek'' wil. Hoe, dat weet ik nog niet, maar ik zou graag de mogelijkheid hebben om mijn overtuigingen uit te dragen

Zoals inmiddels duidelijk zal zijn geworden ben ik inmiddels een college know-it-all. Doet niks af van het feit dat ik gelijk heb, natuurlijk.

Verder, mijn leven op het moment: 8 uur studeren, 8 uur feest, 8 uur slapen. Gemiddeld dan. Mijn bezigheden varieren van het half volgen van colleges vanaf mijn laptop in mijn bed, terwijl ik nieuws en opinie zoek en koffie drink tot commissievergaderingen, manieren zoeken om geld te verdienen tot snoeihard zuipen mijn mijn jaarclub, het bereiden van een mooie maaltijd voor mijn huis in het gezelschap van fijne wijn, tot het beulen in de sportschool en de roeiboot.

Kortom, top. Twee jaar gehad, ik denk dat ik er nog een jaartje of vijf aanplak.

Schrijven blijft leuk. Ik ga denk ik wat meer doen.

Gr,
04 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lensoi
Lensoi, man, 118 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende