Zondebok

Het volgende mailtje kreeg ik om 12 uur vandaag binnen.

--------------------------------------------------------------------
Ik denk dat jij ook wel een smsje heb binnengekregen van het Erasmus. Zo niet, we hebben dus een onvoldoende voor de SMT Case (4.0)
Ik weet vrijwel zeker dat dit grotendeels door jouw komt. Aangezien jij gewoon bijna nooit kwam opdragen, uberhaupt volgens mij nooit van 'communiceren'' hebt gehoord.
Deze case was gewoon 1 grote stressbom voor mij. Het leek wel of ik constant juffrouw moest spelen om je aan het werk te zetten.

Ik heb met heel veel moeite het SMT Tentamen gehaald en nu moet ik volgend jaar nog steeds dit tering vak doen. En bedankt.

Echt ..., ik ben diep teleurgesteld en ik zou je schamen. Dit noem je geen samenwerken. Je hebt nog veel te leren hebt als we praten over teamwork, samenwerken en communiceren.
-----------------------------------------------------------------------

Stukje context, ik was eenmaal een halfuur te laat voor een afspraak want we konden elkaar niet vinden(in een van de universiteitsgebouwen is om een of andere reden geen telefoonverkeer mogelijk) en een keer ben ik niet gekomen wegens andere verplichtingen. Verder heb ik mijn werk gedaan, zonder daarbij echt uit te blinken en aangezien ik het vak wél heb gehaald zat het met mijn kennis dus goed.

In plaats van een verontwaardigde reactie te geven, heb ik het mailjte naar iedereen die ik kon bedenken doorgestuurd, met vele LOL-reacties tot gevolg.

Ongelofelijk toch, dat mensen altijd iemand zoeken om de schuld te geven. De hilarische 'je moet nog veel leren'-passage laat zien met wat voor persoon ik zat opgescheept. De verantwoordelijkheid elders leggen is zo'n beetje mijn minst favoriete eigenschap in een mens, dus zij heeft voor mij voorgoed afgedaan. Toch jammer voor haar, aangezien ze voor het cijfer bekend was weer samen met mij een case zou doen, waar ik haar nu uit ga schoppen.

Tel trouwens de taalfouten!
07 apr 2011 - bewerkt op 07 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lensoi
Lensoi, man, 118 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende