Love hurts

Luduvudu, wat een stom woord, ik noem het beestje liever bij de naam en dat is liefdesverdriet, geen koosnaampjes voor dit woord. In de trein op weg naar huis, tussen al die mensen krijg je het voor elkaar om welgeteld vijf minuten in mijn gedachtes rond te circuleren. Stom, ben ik zwak omdat ik moet wennen aan al het nieuwe, of is het gewoon omdat ik me in deze vreemde stad waarvan ik net vertrek heel eenzaam voel.

Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het komt omdat ik kick op de pijn van het gevoel, dat het me levend laat voelen in mijn leven die voor de rest perfect is. Wel is het zeker niet om de aandacht die het me levert van mijn vriendinnen, dat geeft me juist het gevoel van zwakheid en ik wil niet zwak zijn, ik ben sterk.

En dat is ook zo, ik ben heel sterk, ik zie liefdesverdriet als een virus die je overkomt en waarna je alleen maar sterker kan worden. Hopelijk word je er immuun van zodat je na de zoveelste teleurstelling er helemaal geen last meer van heb en alleen maar kan denken; NEXT!

Love fucking hurts, get over it!

14 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demhne
Demhne, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende