I got a secret

Man, wat ben ik een brok van emoties soms, dan vind ik hem leuk, dan stom, dan wil ik liever vrienden zijn en dan wil ik weer meer. Ik voel me dan ook zo dom de laatste tijd en blijf ook voor hem een-en al onduidelijkheid, hij zal waarschijnlijk nooit voor de volle 100% weten wat ik van hem denk. Ergens denk ik dat dat precies hetgene is wat hem aantrekt aan mij.

Want dat doe je, die vage emotie voel je voor mij, kan niet anders. Die blik in je ogen die je had toen ik je laatst weer eens op het verkeerde moment in een discussie lokte, en waarvan je wist dat ik gelijk had, dat je soms niet aardig moet zijn maar meteen eerlijk, die blik veraadde dat je dacht 'eindelijk iemand die dat gewoon eerlijk tegen me zegt.'

Zijn vrienden hebben gelijk, ergens, dat het maybe beter is dat we tot ons 30ste alleen blijven omdat we allebei nog te veel moeten fladderen, maar aan de andere kant zullen we er dan nooit achter komen of we leuk samen zouden zijn, of dat we totally zuigen in relaties ondanks dat we dat al meerdere keren hebben bewezen. Nee, wat weten hun ook, met een vriendinnetjes vanaf hun 17de, stiekem zijn ze gewoon jaloers op ons omdat we zo zijn en ergens heb je gelijk dat we niet naar jouw vrienden moeten luisteren, en ook niet altijd naar de mijne.

Wat ik zeker weet is dat je leuk bent, ook als maatje. Je hebt bewezen niet tegen iedereen een lul te zijn, maar ik heb je beloofd dat dat tussen ons blijft, je moet natuurlijk aan je image denken.

I got a secret
23 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demhne
Demhne, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende