That's my drugs

Ik loop door de H&M en voel me treurig, alles wat ik zie is net té. Té emo. Té aanwezig. Té netjes. Met allemaal één gemeenschappelijk kenmerk; het is het allemaal net niet! Een echte fashionista zou me nu aanvallen met de mededeling dat ik er zeker wel wat van kan maken maar ergens heb ik daar, nu de blaadjes van de bomen vallen en alles minder optimistisch lijkt, geen zin in. Ik heb vooral de behoefte om gewoon iets te kopen zonder daar meteen me eigen draai aan te geven, net als zoveel meiden doen, waarom zou ik ook niet.

Dan begint me mama, ik ben 22 en ja ik noem haar nog steeds mama, geen moeder, geen ma, gewoon mama. Dat kan zijn omdat ik me nog jong voel of omdat ze 20 cm kleiner is dan mij, het kan me vooral niks schelen ook. Ze begint over tunnels, 1 seconde denk ik nog dat ze het heeft over die dingen waar auto’s doorheen rijden, maar ze blijkt het te hebben over die dingen in je oren. Ze wil dat ik ze ga nemen, warempel ze wilt ze zelfs betalen voor mij, ben ik gestorven, is dit de hemel. Niet veel meiden hebben ouders die de kunst van het piercen en rekken waarderen, maar mijn mama vind het allemaal prachtig en weet zeker dat het mij super zou staan.

Dus terwijl zij spontaan een neuspiercing laat zetten in de lokale piercingshop beleef ik alle voorpret die gepaard gaat met het kiezen van piercingsieraden, maar net als ik de keuze moet maken of ik het ook echt ga doen, besluit ik er even over na te denken. Stom want net als we buiten staan heb ik alweer spijt, daarom meld ik hierbij maar even dat ik binnen 2 weken tunnels heb, want ik ken mezelf en ik ken de heerlijke pijn die het met zich meebrengt.

That’s my drugs
16 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demhne
Demhne, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende