Life of a party ho!

Goh, hoe kom ik er toch op, me een hele week te verheugen op zaterdag avond terwijl ik dan al weet dat ik me zondag stom, lelijk en vooral uitgedroogd voel. Ezels stoten zich toch ook niet twee keer aan dezelfde steen waarom wij dan wel. Inderdaad, wij, want het zou egoïstisch zijn om ik te zeggen wetende dat ik de zondagmiddag start als vele andere jong volwassen.

Niet echt origineel dus, ik had liever ook aan jullie willen vertellen dat mijn leven als een Hollywood film was waarin vrouwen na wilde nachten wakker worden alsof ze klaargemaakt zijn voor een fotoshoot, helaas, mijn leven is net zo gewoon als die van jullie, en mij bevalt dat prima.

Jullie hopelijk ook, want daar draait het toch allemaal om, jongens hebben volgens mij na de leeftijd van 20 al lang opgegeven die meid tegen te komen die wel zo wakker word. Zo nu en dan lijken ze er één gevonden te hebben, jammer gast, je word voor de gek gehouden. Die meiden worden zo niet wakker maar zetten de stille wekker een uurtje eerder zodat ze stiekem het bed uit kunnen sluipen, douchen, tandenpoetsen en snel de haren stijlen, likje make-up en viola! Bijna perfect weer.

Nu nog een paar wijntjes erin en we zijn weer net zo mondig, precies zoals hij dat zou willen. Ik zou graag tegen zulke meiden zeggen, kijk eens links van je, de charmante casanova van gisterenavond, die wilde dekhengst, die je met zoete woordjes heeft ingepakt ligt er nu toch een beetje kwetsbaar bij. Ik ben persoonlijk dol op de mannelijke geur ook wel zweet genoemd, maar ik weet zeker dat 90 % van mijn vriendinnen bij de gedachte al kostneigingen krijgt en dan te bedenken dat ook hij geen elfjes in dienst heeft die als hij slaapt, jouw kussen onder kwijlend, zijn tanden poetsen.

Conclusie is dan ook dat we elkaar maar moeten nemen zoals we zijn, charmant op de zaterdagavond, verrot op de zondagmiddag. Thats life, and I fucking like it!
13 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demhne
Demhne, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende