Boys like toys

Jongens. Wat zijn ze mooi hé. Elke jongen met een uniek smaakje gecamoufleerd in een huid van passie, lust en onduidelijkheid. Tijdens uitgaan word pas duidelijk hoe ze werken, deze mannen van mars. Een vriendin van me staat op het podium in de graanbeurs als 2 prachtexemplaren haar aan het pesten zijn, tenminste zo lijkt het voor mij en met hoge pootjes stap ik zelfverzekerd het podium op klaar om ze eens duidelijk te maken dat mijn vriendinnen geen pestpopjes zijn.

En dan. Dan gebeurd iets wat ik niet zag aankomen, eenmaal mij in het oog kom ik er niet meer vanaf. Nog voor ik één woord kan zeggen over hun gedrag pakt eentje me hand, hij wil dansen. Nou ja dansen, ik prefereer het als droogneuken zoals je alleen in films like dirty dancing ziet. Al mijn woorden ben ik kwijt en snel schreeuw ik dat ik niet kan dansen. Oh geen probleem zegt de tweede en ik word te midden van het podium gewoon opgetild, nog even heb ik de illusie dat als ik me dood houd ze me wel loslaten aangezien 60 kilo weeg en dat is behoorlijk wat, maar nee, ik heb het mis, pas als ik tegenstribbel laat die me los en dan nog, nog even aan me kont zittend, blijven ze proberen.

Ik vraag hoe oud ze zijn en voor een reden tot nu toe onbekend zeggen ze 18, ik herinner me het laatste trauma wat ik heb overgehouden aan die leeftijdscategorie en zeg vriendelijk dat ik te oud ben voor ze. Termen als ware liefde kent geen leeftijd komen voorbij, maar ook vinden ze 18 -22 geen verschil, ik wel, tegenwoordig, dus laat me. Snel vlucht ik het podium af, want je denkt toch niet dat één van mijn vriendinnen mij hielp, nee, want ik was aangeschoten en lachte nog, daarnaast gunnen ze me elk pleziertje, laat staan twee.

Denk je nu als lezer dat ik veilig was van de avances van dit mooie koppel, de partners in crime vinden me ondanks het meervoudig nee nog steeds leuk. Misschien juist wel door de nee, ik weet het niet. We gaan even een pauze nemen in het rokershok, waar ik zelf loop te flirten met een andere mooie blonde jongen genaamd Sam, dan moet hij maar niet zo charmant naar me lachen, daar heb ik een zwakte voor.
Als we het rokershok verlaten ziet de donker harige van de twee casanova’s me meteen en zijn blonde vriend duwt me zachtjes toch dwingend tegen de muur, echt achterkomen of die me wilden zoenen zal ik nooit weten, want snel trek ik me los en vlucht terug naar me vriendinnetjes.

Godzijdank loopt het tegen het einde van de avond en ik smeek letterlijk of we gaan. Nog even snel naar het toilet en bij terugkomst komen mijn meiden al blij naar me toe, weet je hoe oud ze waren!? Ja 18 jaar dat weet ik maar al te goed, dat zeiden ze zelf. Nee, dat blijkt allemaal een leugen te zijn geweest, want terwijl ik op het toilet zat boven, hebben de dames hun aangesproken en toen kwam de aap uit de mouw, 21 en 22, of ze dat even aan mij wilden doorgeven knipoog.

Wat zijn mannen toch speeltjes.

Boys Boys Boys
28 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demhne
Demhne, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende