mail van de lerares

Het werkt wel als je een mail naar iemands prive adres stuurt, dan krijg je in ieder geval veel sneller antwoord, dit is het antwoord op het mailtje wat ik de lerares engels gisteren heb gestuurd:

Hoi Marjolein,

Natuurlijk ben ik niet kwaad op je, want ik mag jou ook erg graag. En natuurlijk mag je gerust je hart luchten. En nee, ik ben het voorval nog lang niet vergeten, want ik vond en vind het supervervelend. Ik merkte vandaag wel aan je dat je er nog erg mee zat, maar wist ook niet goed wat ik er nog over moest zeggen. Het "kwaad" is geschied. Ik betreur het, maar kan het helaas niet meer ongedaan maken, anders zou ik dat zeker doen.

Mijn opmerking was eigenlijk als grapje bedoeld, maar als ik geweten had dat de brief van ïemand uit de klas was, had ik dat "grapje" natuurlijk nooit gemaakt. Ik dacht echt dat de brief van iemand uit een andere klas was en bovendien stond er geen naam boven. Ik was ook best wel erg geschrokken van de brief, als ik eerlijk mag zijn, want ik kon er aanvankelijk kop noch staart aan ontdekken.
Ik weet dat je erg hard werkt voor Engels en dat je super ijverig bent en dat vind ik veel belangrijker dan hoge punten. Je kunt niet meer van iemand verlangen dan dat hij zijn best doet en dat doe jij. Gelukkig heb je goede punten voor de andere onderdelen en kun je het je best permitteren om een slechter punt voor de brief te halen. Uiteindelijk is er dus waarschijnlijk "no harm done".
Als je denkt dat je je tijd beter kunt besteden aan andere vakken dan aan het schrijven van de 4 brieven, dan moet je dat gewoon doen. Je bent oud en wijs genoeg om zelf die keuze te maken, denk ik. Ik heb daar verder geen probleem mee hoor. Probeer nog wel de oefeningen van de zinsvolgorde te maken en verder nog een oefening over leestekens misschien?

Nog een fijn weekend en probeer maar om er niet meer over te piekeren.

groetjes,


bah, iedere keer als ik hem overlees moet ik weer janken verdrietighuilen wat een rot situatie zegverdrietig

liefs,,
23 mrt 2007 - bewerkt op 23 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende