museumplein

'we zijn er bij, en dat is priiima, via fa ollandia, wij houden van het leven, de liefde, en de lust, we danken onze lieve god en drinken is een must' Kei gaaf!! koninginnedag 2006 heb ik in Amsterdam geviert vrolijkerg vrolijkvrolijk echt gaaf op het museumplein met 538 goed we waren wat later maar we hebben toch o.a:

1. di-rect
2. lange frans en baas B
3. brace
4. ali B
5. racoon
6. Jamie cullum (een uur lang en ik stond bijna helemaal voor aan!! )

en na jamie werdt het podium omgebouwt want ANOUK!! kwam daar een uur lang spelen en ondertussen stond ik helemaal vooraan erg vrolijk echt kei gezellig, we (ik en mijn nichtje) hebben ook nog luv gezien en het leuke daar aan was dat bijna 2 miljoen mensen bij sjalalala (schrijf je dat zo??) allemaal met hun handen stonden te draaien vrolijk dat zag je dan op het scherm en dat was echt een heel gaaf gezicht vrolijk

Morgen is het vakantie vrolijk ik moet wel om half 11 happen bij de tandarts en om half 2 heb ik een afspraak met de man van het rode kruis dan hoor ik wat ik ervoor kan doen. Vandaag gevoetbald en ik zou dit seizoen nog een keer scoren maar dat is helaas niet gelukt verdrietig ik had wel een 100% kans maar slecht geschoten verdrietig anders hadden we gewonnen. nu was het 2-2 verdrietig maar goed het was wel gezellig en gisteren ook, het enigste nadeel is dat ik al 2 dagen: 'we zijn er bij, en dat is priiima, via fa ollandia, wij houden van het leven, de liefde, en de lust, we danken onze lieve god en drinken is een must' in mijn hoofd heb en alleen dat stukje. Dit nummer hebben ze met carnaval vaak gedraait en klinkt echt gaaf, maar het zit dus al 2 dagen in mijn hoofd verward ik ga nu weer terug naar me bed want ondanks ik wel gevoetbald heb voel ik me kei misselijk verdrietig nog een fijne middag allemaal.

liefs,,
30 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende