musical The wiz.

Vandaag heb ik eindelijk de 3 kaartjes die ik voor of the wiz, of my fair lady of hans klok of bastiaan ragas gereserveert. Ik had eigenlijk met mijn broertje *t en *T (m'n beste vriend) afgesproken dat we een keer op een vrijdag zouden gaan maar helaas hadden ze op vrijdag geen kaarten meer beschikbaar dus heb ik besloten dat we zondag 25 feb. naar the wiz gaan. Ze vroeg ook of we van te voren nog wouden eten in het restaurant en omdat het toch een leuk dagje uit naar uterecht wordt besloot ik dat er ook bij te doen. Dat kost wel bijna net zoveel als de kaarten opzich maar toch de kaarten waren gratis. Ik heb er echt super veel zin in maar nu hoop ik dat *t en *T ook nog mee kunnen en willen want anders heb ik een probleem want ik kan de reservering niet meer anuleren. maar anders moet ik weer rond gaan bellen kijken wie er toch mee wil en kan.

Gisteren ben ik naar de tandarts geweest en het gisteren was gewoon een en al pech. Eerst 's morgens naar de tandarts loop ik eerst naar de verkeerde praktijk (heeft sinds 1 januari 2007 een nieuw praktijk) waardoor ik bijna helemaal naar de andere kant van o'wijk moet waardoor ik dik een kwartier te laat ben. maar ik mocht wel metteen doorlopen. Dan zit ik eindelijk in die stoel blijkt dat de kroon een taai beestje was want ze hebben 1 uur lang moeten boren en wrikken voordat ze hem eindelijk loshadden. Bleek dat niet de kroon want die zat muurvast maar de opbouw zat los maar goed ze hebben hem dus losgekregen en nu zit ik hier met een plaatje (een soort kunstgebit maar dan met maar 1 tand) te typen. Ik had hem gisteren expres meegenomen want ik ga niet met een missende voortand lopen. Nu praat ik wel raar en zit het heel raar. Gisteren deed het nog heel zeer maar nu valt dat wel mee. Maar het was niet alleen de tandarts want op weg naar school miste ik de trein waardoor ik een half uur kon gaan wachten en op weg naar huis bleek dat mijn trein niet terug reed i.v.m een aanrijding dus heb ik nog een uur op die klere bus moeten wachten en daarna snel eten en naar het oppassen. Gewoon een pech dag dus.

On opgemerkt is trouwens dat ik al over de grens van 200 verhalen ben geweest. Ik kom er net pas achter. Wel grappig dat ik hier al meer dan 200 verhalen heb geschreven. op naar de 300 toch?

liefs,,
12 jan 2007 - bewerkt op 12 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende