nieuw kapsel

De kapster is net weg en ik zit weer met een kort gewiekte krullenkop achter de computer. Deze keer heeft ze het opgeknipt waardoor het nu wat leuker en pitteger zit. Ik heb nog gezocht voor een foto voor jullie maar ik kon helaas niks vinden wat er op lijkt. Zodra ik een digitale camera heb, komt hier als eerst een foto beloofd! maar ik vrees dat jullie er nog lang op moeten wachten zeker na vandaag, We hadden vandaag mentor uur en *a kreeg en studiebeoordeling waar ze het echt niet mee eens was en die ook echt helemaal 6x nergens op sloeg dus die was zo kwaad geworden dat ze van boosheid moest huilen en na de les had ze daar nog even geprobeerd over te praten met *h maar toen werd *a echt kwaad. We zouden eerst nog naar de stad gaan maar daar had ze daarna geen behoefte meer aan, dus ik al balen en toen hoorde ik *g zeggen dat ze op het terras ging zitten dus ik zei tegen haar van ja wacht even dan ga ik met je mee en toen had *a eigenlijk ook wel zo iets van ja daar heb ik eigenlijk ook wel zin in dus toen zijn we met z'n 3en op het terras in tilburg gaan zitten in het zonnetje cool! echt vet relaxt om 2 uur zaten we op het terras te denken aan de mensen die wel moesten werken vrolijk cool! daarna zijn we bij de mac gaan eten omdat we honger hadden en als afsluiting van de perfecte middag zijn we bij een ijssalon in tilburg een ijsje gaan halen. Echt super cool!

Als het morgen net zo lekker weer is ga ik met de kinderen buiten gymen als het tenminste mag van mijn mentor, maar ik hoop het wel!! ik ga nog even een paar spelletjes verzinnen die we kunnen spelen en dat wordt moeilijk zat want ben inspiratieloos op het momentverward nou ja komt wel weer goed vrolijk

Ik moet ook nog even iets leuks bedenken voor *k want zij had mij ook iets super gaafs gestuurd dus dat wil ik ook terug doen maar dat moet ik dus ook nog bedenken want het moet wel in berkel komen via de post dus... nou ja, nog een fijne avond allemaal.

liefs,,
25 apr 2006 - bewerkt op 25 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende