Nieuwe start

Na het lezen van verschillende verhalen op deze site, heb ik besloten wat ik ga doen om uit mijn ehhm dipje zeg maar te komen. Ik ga proberen een soort van nieuwe start te maken. Om te beginnen ga ik de mensen van wie ik ergens diep van binnen hoop dat ze nog contact opnemen maar waarvan ik weet dat ze dat toch niet gaan doen uit mn telefoon gooien en verwijderen op facebook zodat ik niet aan ze blijf denken en me daardoor laat afremmen. Ik moet ze gewoon een keer durven los te laten.

De fout die ik eerder wel heb gemaakt en dit keer niet meer ga maken, is als een malle op zoek gaan naar een soort 'vervangers' van die personen. Met zo'n vervanger ben ik in het begin dan misschien wel heel erg blij, op de lange termijn zal ik er toch weer achter komen dat het eigenlijk lang niet altijd zo goed klikt met die persoon, dat ik alleen een emotionele band ben aangegaan omdat ik wanhopig was en niet zozeer vanwege het mooie karakter van die persoon of wat dan ook. Ik ga dus niet meer op zoek naar iemand, ik wacht af totdat iemand mijn pad kruist zoals ze dat zo mooi zeggen.

Nu hoop ik alleen dat ik genoeg zelfdiscipline heb om ook echt af te wachten en niet in een golf van zelfmedelijden weer op zoek ga naar iemand omdat ik het gevoel heb dat alles beter zal zijn als ik die iemand vind . De tijd zal het leren.
01 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SGA
SGA, man, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende