Weird

Ik heb al eerder verteld dat mijn ex de enige is die weet dat ik me soms als vrouw verkleed en dat zij dus ook de enige is die me ooit zo heeft gezien. Zij heeft me er altijd heel erg in gesteund en is zelfs kleren met me wezen kopen. Ik voelde me echt op gemak bij haar en durfde me als vrouw te verkleden als zij erbij was, ik voelde me echt helemaal op mn gemak bij haar. Daar is nu echter een einde aan gekomen. Het is niet zo dat ik me niet meer op mn gemak bij haar voel, maar aangezien ze afgelopen weekend naar Zweden is verhuisd, heb ik er niet zo veel meer aan dat ik me bij haar op mn gemak voel.

Ik wist al heel lang dat ze ging verhuizen en over een jaartje komt ze alweer terug, ze is daar vanwege haar studie. Ondanks dat mis ik nu iets van haar. Of eigenlijk mis ik het al een paar weken, aangezien ze de laatste paar weken heel veel bezig was met dingen regelen enzo. Ik mis namelijk dat ik me bij haar helemaal op mn gemak voel en dat ik dan vrouwenkleding aan kan trekken. Het klinkt heel raar, maar op de een of andere manier voelde dat beter als zij erij was dan wanneer ik het alleen deed. Nou ja, eigenlijk klinkt dat voor mij helemaal niet zo raar, aangezien ik weet hoe het komt. Ik ben er namelijk nog steeds best wel onzeker over dat ik die behoefte heb. Soms heb ik van die momenten dat ik echt denk van 'waar the fuck ben ik mee bezig, ik spoor echt niet:S'. Maar als ik bij haar ben en ik verkleed me, dan merk ik dat er best mensen zijn die me accepteren als ik dat doe en die me niet helemaal voor gek verklaren. En doordat ik er nog zo onzeker over ben, heb ik die erkenning soms nodig en daardoor voelde het beter als zij erbij was.

Nu gaat dat dus een hele tijd niet meer gebeuren en eigenlijk zag ik daar best wel tegenop. Ik had het gevoel dat ik het moeilijker zou vinden om mezelf te accepteren als ik niet af en toe van haar hoorde dat ik helemaal niet gek in mn hoofd had. Ik had echt verwacht dat ik het er best wel moeilijk mee zou hebben.

Maar wat blijkt: het tegendeel is waar. Ik weet niet precies wanneer, maar op een gegeven moment is het kwartje gevallen dat er best mensen zijn behalve mijn ex die me accepteren zoals ik ben, dat ik niet helemaal gek in mn hoofd ben en dat - als ik nou eenmaal de 'gekke' behoefte heb om in vrouwenkleren rond te lopen - ik mn behoeftes gewoon kan vervullen wanneer ik dat wil.
En vandaag heb ik dus iets gedaan wat ik nog nooit gedaan heb. Ik heb al geschreven dat ik nog nooit in vrouwenkleren naar buiten ben geweest. Daar is nu dus verandering in gekomen. Nou ja, soort vannahnah
Ik weet niet precies hoe het komt, maar vandaag had ik ineens van mn hoofd van 'ik wil weten hoe dat voelt, in vrouwenkleren naar buiten gaan'. Nu is het zo dat ik nog thuis woon en mn ouders van nix weten en ik dus ook niet echt een hele garderobe heb waar ik uit kan kiezen dus ik kon niet helemaal als vrouw verkleed gaan. En om nou half als vrouw verkleed over straat te gaan en daardoor overal nagekeken te worden had ik ook geen behoefte aan, ik sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Wat ik dus gedaan is een slipje aangetrokken, een bh aangetrokken en de bh opgevuld - ik ben vrij creatief en heb dus mn eigen methode ontwikkeld om nepborsten te maken - (damn, nu heb ik weer ff zo'n momentje van waar the fuck ben ik mee bezig). Daaroverheen heb ik mn gewone kleren aangetrokken en een grote winterjas, zodat het niet zo erg opviel dat ik 'borsten' had. Het probleem was alleen dat je echt nog vrij duidelijk kon zien dat er wat onder mn jas zat, maar ik heb besloten gewoon naar buiten te gaan. Eerst in de deuropening staan kijken of er geen buren of andere bekenden in de straat liepen, en toen zo snel mogelijk naar rustigere straten gelopen. Het was echt heel raar, ik was expres pas naar buiten gegaan toen het donker was, maar ik had nog steeds het gevoel dat iedereen naar keek. Op de een of andere manier liep er altijd iemand langs me, precies op het moment dat ik onder een lantaarnpaal liep en ik deed het echt zo'n beetje in mn broek omdat ik bang was dat iemand het zou zien. Maar niemand zag het dus, althans volgens mij niet.
Op een gegeven moment liep ik in een kantorenwijk en op het moment dat ik langs een kantoorgebouw liep, kwam er een busje uit de garage van het kantoor rijden en die stopt op de stoep, precies op het moment dat ik aan kwam lopen. Toen begon ik m pas echt te knijpen en toen het raampje van dat busje open ging had ik m helemaal niet meer. Die man in het busje sprak me aan dus ik liep naar dat busje toe, nadat ik heel snel mn armen voor mn borst over elkaar had geslagen zodat niet opviel dat mn jas wel heel erg veel naar voren stak daar. Toen ik bij dat raampje stond vroeg hij 'ben jij van Securitas'. Pff, dat luchtte op zeg. Ik was echt bang dat het een bekende was de me had herkend ofzo, maar dat was dus niet zo.
Daarna ben ik verder gelopen en zo heb ik een uurtje een beetje rondgebanjerd. Als ik dit nu zo teruglees snap ik weer echt niet waarom ik nou die behoefte heb. Er is echt helemaal niets rationeels aan ofzo, ik doe het niet omdat ik er opgewonden van word, maar op de een of andere manier voelt het gewoon goed om het te doen.... Wie weet ga ik ooit nog wel helemaal gekleed als vrouw naar buiten, ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen maar niewsgieriger ben geworden hoe dat voelt.

Damn, that was weird
24 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SGA
SGA, man, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende