park hillaria

alles is weer goed tussen mama en mij. ik ben dinsdag nog naar haar toe gegaan en gezegt dat ik nog vol zat van de uitvaart en dat snapte ze wel. dus dat is gelukkig allemaal opgelost.

Donderdag avond zou *a komen en dat was natuurlijk zoals altijd weer super gezellig. Later kwamen *r en *b ook nog even langs en toen was het helemaal feest. *b was met z'n tractor gekomen en *a en ik mochten allebei ook een stukje tractor rijden. Dat was echt een hele ervaring. Als je daar zit, zo hoog en achter zo'n groot stuur. Later zijn we nog naar het adres gefietst waar *a moest schoonmaken en toen zei *a dat ze melig was, toen ik vroeg waarom zei ze dat dat door mij komt omdat ik zo'n vrolijke uitstraling heb en altijd zo vrolijk ben, maar dat komt door haar want ik vindt het super leuk als ik haar weer zie maar vond het wel een lief compliment toch?

Vrijdags zijn we naar park hilaria geweest en daar kwam Renee schuurmans optreden. dat maakte natuurlijk het feestje compleet, ik heb *a door de menigte gesleurd want renee deelde handtekingen uit. Toen hij geen foto's meer had kon je op het podium komen om een foto te maken maar *a en ik wouden een handteking en die kregen we dan ook *a op haar arm en ik op me t-shirt. daarna zijn we nog in een aantal attracties gegaan waaronder in de 'fun factory' nadat ik net een frietje op had maar ik was gelukkig niet misselijk geworden. De fun factory is echt heel grappig, op een gegeven moment gaat hij zo hard dat je alles wazig ziet echt grappig!

Volgende week zaterdag gaan we naar Metropolis in Antwerpen. We vertrekken dan rond een uur of 5 en eten dan ergens in Antwerpen. Dat word ook echt gezellig, we hebben er allemaal nu al heel erg veel zin in maar helaas zullen we eerst nog een week moeten werken, hopelijk gaat het snel voorbij.

Nog een fijne avond.

liefs,,
06 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende