SUCK dag..Big Time

Deze dag Sucks...Big Time!!!

Vraag me niet waarom, er is niks bijzonders gebeurt ofzo, maar toch, zo'n dag kan je wel eens hebben he.

Werd vanmorgen gebeld door de assistente van de huisarts. Ik schrok eigenlijk wel een beetje. Heb namelijk een paar weken gelden bloed laten prikken omdat ik echt 4 keer in anderhalve maand keelontsteking had.
Eigenlijk was ik het al weer een beetje vergeten, want ik ging er vanuit dat de bloeduitslagen er wel binnen een paar dagen zouden zijn...niet dus verward en nu blijkt toch een paar weken later dat er wat afwijkingen zijn gevonden. Een hele hoge bezinking volgens de assistente. Dat wijst dus op ontstekingen. Over een paar weken moet ik weer bloed laten prikken en als het dan weer te hoog is moet ik misschien toch geopereerd worden aan m'n keelverdrietig. Ja het is geen ernstige ingreep ofzo, maar zit er toch niet zo heel erg op te wachten. verward
Heb ook sinds 3 dagen weer keelpijn en opgezette klieren dus m'n 5e keelontsteking zit er weer aan te komen. Is dus maar te hopen dat die niet door gaat zetten!
Volgens de assistente kan het daarom ook zijn dat ik elke keer zo moe ben.
Ben echt zo moe de afgelopen maanden, niet normaal, terwijl ik echt iemand ben die altijd wel vol energie zit.

Heb een behoorlijk klotejaar achter de rug en voelde me net weer helemaal top in me vel en nu gaat het dus lichamelijk minder worden. Baal ik dus wel een beetje van.

Vanmiddag zat ik al om 13.00 op m'n werk voor cursus en moest ik er nog een avonddienst tot 23.00 achteraan draaien, ben nu dus ook wel weer een beetje moe en duik dus maar snel m'n bed in.
Morgen nog 1 avonddienst en dan lekker 2 dagen vrij, kan ik lekker wat uit gaan rusten.

xxx
25 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Single79
Single79, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende