Raar begin van het nieuwe jaar

vrolijk
Nadat 2004 voor mij een heel lastig jaar was heb ik me voorgenomen dat ik het in 2005 heel anders aan ga pakken. Oftewel, ik heb besloten...2005 wordt mijn jaar!!!
Eind december dus vol goede voornemens!! Minder roken, weer beginnen met lijnen, sporten, me minder druk maken om alles om me heen en nou eens een echte leuke vent tegenkomen (niet eens die weer eens vreemd gaat, dat verhaal ken ik nu wel bah! )
Echter ging het allemaal even anders als gepland. Het nieuwe jaar begon voor mij met m'n 3e keelontsteking in 1 1/2 maand, een nieuw anti-biotica kuur dus en het overlijden van de vader van een hele goede vriendin, wat me dan ook weer doet denken aan het overlijden van mijn moeder een jaar geleden. Best een pittige start en dan zitten we nog maar op 8 januari.....verward
Gisteren werd m'n vader 50, dus dat was wel even een goede afleider. Hem een soort surprise-party gegeven, die zeer geslaagd was. Gelukkig maar!!!
Werd gisteren middag gebeld door M. Ik had net een dag daarvoor tegen een vriendin gezegd dat ik het nu echt wel met 'm gehad had en nou belde hij opeens. Heel vrolijk en heel geintereseerd en of ik een keer met hem wat wil gaan eten. Eigenlijk was ik zo overdonderd dat ik zei dat me dat wel leuk leek. Vandaag ook weer een smsje gekregen dat ie snel naar me toekomt. Ben benieuwd of dat dat nu echt ook gaat gebeuren dan. We zullen zien....wordt vervolgd....


08 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Single79
Single79, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende