weer wat beter

Gelukkig voel ik me al weer wat beter, nog steeds wel keelpijn en een snotneus, maar verder voel ik me best goed.
Heel de week nachtdienst gehad, dus nu wel een beetje gaar.

De week begon minder i.v.m. de crematie van de vader van een goede vriendin van me. Ik was er heel erg bang voor dat het me er zou laten denken aan het overlijden van mijn moeder, maar dat viel gelukkig heel erg mee. Ik vind het vooral heel erg voor m'n vriendin allemaal, zeker omdat ik weer hoeveel verdriet en pijn er nog gaat komen.

Woensdag is een andere vriendin van me bevallen van een heel mooi zoontje. Echt een mooi kindje!! Nu dus afwachten tot het maart is, want dan wordt m'n broertje vader en krijg ik dus een echt neefje of nichtje. Zij weten al wat het wordt maar ik helaas nog niet. Erg spannend allemaal dus.

Van de week M. nog een paar keer gesproken op msn en vanavond was ik bij een vriendin en zag toen ik net thuis kwam pas dat ik een gemist gesprek had en dat M. dus gebeld had (hihihi, hij komt op dit moment dus ook online vrolijk ), ff checken zo waarom ie gebeld heeft.

Morgen lekker me huisje verbouwen, m'n spullen lekker verschuiven, nieuwe salontafel gekregen van de vriendin van m'n broertje en allemaal nieuwe spullen gekocht (best zonde van m'n andere spullen, die heb ik nog geen 2 jaar, maar een mens wil wel eens veranderingen he).

Ik ga ff verder op msn met M.

xxx
16 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Single79
Single79, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende