jarig

Vandaag was ik (ben nog een uurtje) jarig.
Een beetje dubbele dag eigenlijk. Ik had echt een beetje een rot weekend achter de rug. Ben nog steeds ziek, heb dus ook m'n verjaardag niet gevierd vandaag, gisteren is m'n auto kapot gegaan en ik mis m'n moeder vreselijk. Stom misschien, maar juist met verjaardagen mis ik haar vaak heel erg. Voorheen hechte ik nooit zo veel waarde aan verjaardagen. Maar ze zeggen dat je pas echt dingen gaat missen als ze anders zijn of er niet meer zijn en dat voelt inderdaad ook wel zo.
Volgende week vier ik dus m'n verjaardag omdat ik dan hoop me weer wat beter te voelen. Heb na 5 keer flinke griep op het moment even niet de energie om een huis vol visite te hebben.
Toch heeft m'n vader me opgevrolijkt door me samen met m'n broertje en schoonzusje mee uit eten te nemen. Was wel lekker om weer even buiten te zijn en onder de mensen, maar toch niet te druk.
En vanmorgen een smsje al om 9.00 van M. en net belde hij me om me te feliciteren. Was ik natuurlijk erg blij mee, want het is altijd leuk om wat van M. te horen.

Ik heb van de week een boek besteld (moet nog steeds de ECI opzeggen, dus moest weer wat bestellen). Mezelf dus het boek van Sabine Dardenne cadeau gedaan. Dat is dat meisje dat de kelder van Dutroux heeft overleefd en dus nu een boek daarover heeft geschreven.
Verre van een vrolijk boek dus, echt bizar gewoon wat die man heeft gedaan. Ben er gisteren in begonnen en ben nu al op de helft. En ookal walg ik van de dingen die ze beschrijft, toch wil ik verder lezen.
Wat ik er nou precies mee wil zeggen weet ik niet, maar dit boek maakt zo veel indruk op je, niet te geloven gewoon!!!
Zo beschrijft ze hoe zij de dagen door bracht in de kelder waar ze echt een walgelijke tijd heeft gehad. Echt, m'n bloed begint gewoon te koken van boosheid, onmacht en afschuw als ik dit lees.
Maar wel goed om te lezen, zodat mensen beseffen wat voor walgelijke, verknipte en psychopatische mensen hier op de aarde rondlopen.

xxxx

06 feb 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Single79
Single79, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende