pissig!!!

Vandaag weer een drukke werkdag. Ik werk als sociotherapeut in een psychiatrische instelling. Het laatste uur hadden we een werkbespreking waarin m'n baas zonder enig overleg, samenspraak of wat dan ook even bepaalde dat een collega van me de dagbehandeling groepen in het vervolg gaat draaien en dus andere sociotherapeuten (waaronder ik dus) het komende half jaar geen dagbehandeling meer zullen draaien.
Tuurlijk, ik gun het mijn collega ook van harte hoor, maar waar ik gewoon pissig over ben is dat het zomaar allemaal zonder overleg wordt gedaan, zomaar bepaald wordt en er dus zomaar groepen, waar ik een band mee heb opgebouwd, van me (en van m'n andere collega's) afgenomen word en we daar helemaal geen zeggenschap in hebben gehad.

Je zal denken, ach waar maak je je druk om, er is nog een hele kliniek vol met mensen die je hulp kan bieden. Ik weet het, maar ik kan gewoon heel slecht tegen oneerlijkheid. Waartschijnlijk is die boosheid zo wel weer gezakt, maar kom net thuis dus moet het ff kwijt.

Vanmorgen kreeg ik nog een smsje van M. Dat ie zoveel zin in me had. Heb 'm terug gesmst, maar nog niks teruggekregen. Soms word ik zo ontzettend moe van 'm. Ik kan echt geen hoogte van hem krijgen. Dan hoor ik hem weer niet, dan bestookt ie me met smsjes, dan vraag ik weer of hij langs komt en dan komt ie niet, heeft ie het te druk en dan vraagt ie dagen achter elkaar wanneer ik tijd heb zodat hij langs kan komen.
Ja M. en ik heb een een beetje een moeizaam iets. Hij wil geen vaste relatie, ik wilde dat eigenlijk ook niet na een paar keer belazerd te zijn geweest door ex-vriendjes en dus zijn we een soort af-en-toe-elkaar-zien-en-sex-relatie begonnen. De ene keer voel ik meer voor hem, dan weer niet. Juist op de momenten dat ik denk "we moeten er maar mee kappen" doet ie weer leuke dingen of hebben we juist weer hele leuke gesprekken enzo.
Ja zit allemaal een beetje vaag in elkaar dat gedoe tussen mij en M.

Dit is ook wel een lekker zeik-stuk geworden zeg! Morgen weer een nieuwe en dan hopelijke vrolijke dag!erg vrolijk

XXX
18 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Single79
Single79, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende