te lang geleden

Het is al weer veels te lang geleden dat i heir heb geschreven maar ik heb op de een of andere manier geen tijd voor verward en dat ik het nou zo druk heb.. nee dat ook zeker niet maar goed... euhm... even over school dan maar ik heb al me vakken glansrijk gehaald gelukkig had zelfs een zoen van de juffrouw gekregen voor me punten:

nederlands 7
engels 6
duits 7
geschiedenis 7
letterkunde 8
maatschappijleer 9

zo dat is even een lijstje met me eindcijfers.. nu op naar volgend jaar vrolijk en dan omdat ik nu toch echt tennis wil gaan kijken een stuk uit een mail naar een vriendin en dan zal ik de volgede keer verder uitwijden over alles..

Ik had gisteren avond echt een leuke avond (ondanks dat de treinen uiteindelijk een half uur later kwam als dat ik gepland had waardoor donny voor niks op me stond te wachten) maar goed toen ik er eindelijk was zijn we naar de lollipop gelopen maar omdat er nog niet veel te doen was zijn we maar door de stad gaan slenteren tot kwart voor 11 ofzo en toen terug gaan lopen naar de Lollipop en daar hebben we (terwijl we op rian en loes wachent) op zo’n automaat (geen fruitautomaat) nog spelletjes gespeeld (twee keer de top score verbroken erg vrolijk) en toen waren Rian en Loes er eindelijk, na beide 3 zoenen op de wang te hebben gegeven zijn we even op het terras gaan zitten en daarna weer naar binnen en dansen en lol hebben Toen ik even naar buiten liep kwam ik nog een collega van me werk tegen, en die had zoiets van: ‘wat doe jij nou hier’ en ik had precies hetzelfde en op een gegeven moment vroeg ze of me ouders ervan wisten dat ik daar ging stappen, ik zo: ‘ja hoor die weten het en vinden het niet erg’ en toen zei ze niks meer maar goed toen buiten nog even de deeltaxi gebelt.. duurde super lang omdat dat vrouwtje wat ik aan de lijn had blijkbaar net nieuw was ofzo want die kon mijn straat niet vinden Dus na me daar een beetje aan geïrriteerd te hebben (ik wou weer naar binnen lol maken) heb ik gezegt: ‘ja dan doe maar naar centraal station in Oisterwijk en dan loop ik het laatste stuk wel’ en toen was het zo geregeld dus ik nog even naar binnen (zou over 3 kwartier al opgehaald worden) en nog even gedanst, gelachen, gedronken… ik heb op een gegeven moment zelfs de salsa (ofzoiets) gedanst met Loes en dat terwijl ik normaal nooit dans maar goed leuk was het wel Toen het 1 uur was wij nog even naar buiten want me taxi zou immers zo komen en Rian en Loes zouden ook zo gaan maar Donny wou nog even naar binnen want die wou nog niet naar huis en stelde voor om mij achterop de fiets naar huis te brengen dus ik na wat overleg.. ja is goed doen we dus wij afscheid nemen van Rian en Loes en wij weer terug naar binnen.. Om 3 uur had ik zoiets van: ‘zullen we gaan, want we moeten nog fietsen?’ dus wij naar de fietsen gelopen en ik bij hem achterop gesprongen en hij dat hele eind van Tilburg naar Oisterwijk gefietst (en dat is met iemand achterop best een eind) op een gegeven moment was ik zo misselijk (vraag me niet hoe het komt verward dat ik zei: ‘stop maar even dan lopen we een stukje’ en na een stuk gelopen te hebben toch maar weer achterop gesprongen en heeft hij me keurig voor de deur afgezet en hij daarna weer terug fietsen naar tilburg noord maar het was dus erg gezellig

en dan ga ik nu tennis kijken knipoog

liefs,,
08 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende