Tobias

Wekker gaat. Oh heerlijk ik heb de eerste twee uur vrij! Ik ga er toch maar uit omdat slapen immers de grootste tijdsverspilling is die er is knipoog Vandaag is de dag dat ik aan dat in-tien-weken-slank dieet te beginnen! Dat gaat lekker.. Ik moet volkoren beschuit eten, dat hebben we dus niet in huis. En er moet light-jam op, wat we ook niet hebben. Ik pak een pak hagelslag in de hoop da daar niet al te veel caloriën in zitten, hoewel ik helaas wel beter weet. Normaal drinken is niet in de koelkast vinden, dus gelukkig ben ik verplicht water te drinken, dat haalt de calorie-waarde van de hagelslag weer wat naar beneden.
Gelukkig heb ik op tijd de kachel aangezet zodat het douchen iets minder onaangenaam wordt. Mijn haar is heerlijk zacht dankzij een haarmasker. Vervolgens doe ik maar weer eens wat blondspray in mijn haar, omdat ik flinke uitgroei opspoor! Ik heb ook nieuwe mascara; kam-mascara, daardoor gaat het wat minder klonteren. Nou ik moet toegeven dat het inderdaad gewoon werkt, en dat voor maar 3 euro van de etos!
Op msn spreek ik Sasja, en ze zit met een dillemma. Ze wil haar vriend Tobias, die vandaag weer naar Brabant vertrekt, mee naar school nemen. Hij mag namelijk wel eens zien op wie ze nou echt verliefd is. Ik vertel haar dat Tobias er echt niet op zit te wachten om Arie te zien, de jongen die waarschijnlijk voor altijd Sasja's hart gestolen heeft. Ik vind het wel knap hoor, hoe eerlijk ze tegen Tobias is over haar gevoelens voor Arie. Ik bedenk me dat ik eindelijk aan Toob kan laten zien wie nou Thijs is, de jongen over wie ik hem al zoveel verteld heb. Zowel Arie als Thijs zijn zo ontzettend onbereikbaar voor Sas en mij.. We blijven dromen, dag in dag uit, over die twee, die ook nog eens vrienden zijn. Het stomme is ook dat we maar hoop blijven houden, ondanks dat er nooit wat gebeurt. Nou ja, Arnold, de broer van Dominique, heeft aan Thijs verteld dat ik hem leuk vind!! helaas kan Arnold zich niet meer herinneren wat Thijs geantwoord heeft, omdat hij te dronken was die avond. Echt té cliché!! Thijs kijkt sinds dat weekend, wat nu een week geleden is, nog meer naar me dan anders, maar verder is er weinig te bespeuren. De 31e hebben we schoolfeest, dat is echt de laatste keer dat ik hem een kans geef. Denk ik althans..
15 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Girl
Girl, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende