Twijfelen

Ik dacht dat ik alles aardig op een rijtje had. Ik zou aan niemand vertellen dat ik een travestiet/crossdresser was, alleen aan de mensen die ik echt volledig vertrouw. Dat leek me een oplossing waar ik best mee zou kunnen leven.


Toen ik er nog niet achter was wat er nou precies met me aan de hand was, heb ik heel veel verhalen van anderen zitten lezen en forums over het onderwerp door zitten pluizen. Heel veel mensen op die forums (of is hett fora, geen idee eigenlijknahnah) zeggen hetzelfde: 'Uit je zoals je je voelt, je leeft maar een keer en dat leven is te kort om door het leven te gaan als iemand die je eigenlijk niet bent.' Daar is vrij weinig tegenin te brengen vind ik. Als je vindt dat je een vrouw bent, moet je als vrouw over straat (kunnen) gaan en als je vindt dat je een man bent, moet je als man over straat (kunnen) gaan. Ik vind echter niet dat ik een vrouw ben, maar een man met een fascinatie.

Het onderwerp van dit verhaal is dus ook niet het twijfelen over het feit of ik als man of als vrouw over straat ga, het onderwerp is de vraag aan wie ik mijn fascinatie allemaal moet vertellen. Zoals ik al schreef, was ik van plan het aan niemand te vertellen, behalve aan de mensen die ik echt volledig vertrouw. Ik ben er sinds 2 dagen eigenlijk niet meer zo zeker van of dat nou wel helemaal de oplossing is. Hiervoor dacht ik dat dat wel het beste was wat ik kon doen, omdat ik de reactie van mensen vreesde. Voor veel mensen is het echt nog steeds een enorm taboe om crossdresser, laat staan travestiet, te zijn en ik was er dus bang voor om door veel mensen verstoten te worden. Sinds mijn eerste verhaal op MD ben ik daar aan gaan twijfelen. Echt elke reactie, zowel openbaar als de pb's, waren positief en er zullen best mensen zijn geweest die dachten 'wat een vies mannetje is dat' maar blijkbaar vond niemand het aanstootgevend genoeg om er wat van te zeggen. Al die positieve reacties hebben me echt zo enorm opgelucht en zo'n goed gevoel gegeven, eindelijk had ik de ballen (ironisch zegxD) om het te vertellen en het voelde echt zo goed om te horen dat ik niet was wat ik een hele lange tijd heb gedacht dat ik was (voordat ik 'uit de kast' durfde te komen): een ziekelijk mannetje.

Het blijkt dus zo te zijn dat er veel minder mensen zo zouden denken als ik dacht dat ze zouden denken en dat heeft me aan het twijfelen gezet. Moet ik het niet aan meer mensen vertellen? Ik denk er nog steeds niet aan om t op mn facebook te zetten ofzo. Maar het is bijvoorbeeld wel zo dat er een paar meisjes zijn met wie ik op de universiteit heel veel omga, maar daarbuiten eigenlijk zo goed als niet spreek. Ik betrap me er regelmatig op dat ik met een soort fascinatie naar hen zit te kijken. Eigenlijk hebben zij er natuurlijk recht op dat ik hen ze vertel, maar dat heb ik nooit gedurfd omdat ik bang was voor hun reactie. Ik twijfel er nu dus aan of dat terecht is, moet ik het ze niet gewoon vertellen? En als ik het hen vertel, wie moet ik het dan nog meer vertellen? Of is het nog steeds het beste om mn mond te houden en het alleen aan de mensen te vertellen die ik volledig vertrouw?


Hmm, nog maar ff over nadenkennahnah
04 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SGA
SGA, man, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende