update

kleine update:

Ik ben nu op school en heb verschrikkelijk veel tussenuren. Moet nu tot kwart over 4 me eigen zien te vermaken terwijk ik eigenlijk niet vrij op internet mag. ( doe ik toch maar maakt niet uit)

ik voel me hondsberoert, wil eigenlijk het liefst in me bed kruipen maar het is de laatste lesdag voor de
toetsweek van morgen dus wil hem wel graag uitzitten maar zit nu de tijd weg te kijken tot ik weer een asprintje mag en dat is om kwart voor 4 dus nog 40 minuten.

Ik zit nu met me rechter arm in een mitella omdat ik vrijdag op stond met een zeer pijnlijke rechter boven arm dus ik dacht dat ik verkeerd gelegen had of zo maar had er maandag nog last van dus ben ik naar de dokter gegaan en die zij dat ik eigenlijk gewoon rust moest houden maar aangezien hij weet dat ik dat niet kan heeft hij mij zo'n vreselijke mitella aangegeven maar dat helpt toch niet. Thuis heb ik hem de hele tijd aan, behalve natuurlijk als ik op me kamer ben. Als ik naar school moet dan heb ik hem ook braaf aan, en op school heb ik hem ook wel aan maar ik wordt er zo verschrikkelijk gek van dat ik hem af en toe ook uit doe want ik ben rechts met schrijven en met links is dat ook verschrikklijkboos

Vandaag de laatste kans om voor geschiedenis een bonuspunt te halen maar me blaadjes zijn op dus ik hoop dat hij het goed vind maar ik vrees van niet.

gisteren ben ik met prisma wezen wokken bij wok of king, en het was echt super gezellig, en lekker gegeten daar erg vrolijk

rond kijkent in het olc waar ik nu zit zie ik overal van die lichte vlekken op het plafon, op zoek naar waar die vandaan komen kom ik tot de ontdekking dat het mijsje dat naast mij zit een roze hoofdoek om heeft met van die gliters er op, dus daar komen die vandaan.

...ga dadelijk toch *b een sms sturen of hij me kan komen halen want ik trek het echt niet meer, me rug doet verschrikkelijk pijn. Nu maar hopen dat het morgen weer over is want dan begint de tentamen week.

oke geen kleine update maar een grote, maar alleen omdat ik me verschrikkelijk verveel.

liefs,,
02 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende