valpartijen

hiep hiep hoera, Mijn beste vriendinnetje *a is vandaag jarigerg vrolijk

gisteren zou *a bellen als ze wakker was en om kwart voor 5 ging de telefoon. Toen ik opnam en hoorde dat het *a was zei ik: ha slaapkopje en toen moest ze lachen maar ze was zondagavond om 9 uur haar bed ingedoken en was gisteren dus pas om half 5 wakker geworden. hoezo mijn vriendin is een lang slaapsternahnah toen ik vroeg of ze het goed vond dat ik morgen even op ziekenbezoek kwam zei ze dat ik dat beter niet kon doen want als ze weer pas om half 5 wakker was dan stond ik daarvoor niks, bovendien was ik daar zaterdag en zondag ook al de hele dag was geweest. ik zei dat dat niet waar was maar dat ik snapte wat ze bedoelde, dus toen maar gevraagd of ze het leuk zou vinden om een keer mee naar de bios te gaan op mijn kosten en dat vond ze wel leuk maar dan moest ze eerst beter zijn vrolijk daarna opgehangen want wij gingen eten en daarna naar het voetballen, nou ja eerst nog even gestoeit met me broertje hang ik tegen zijn kamerdeur aan omdat hij die dicht had gedaan, doet hij die op eens open dus nu heb ik een schaafwond op me rug want ik viel tegen de kast aanverdrietig daarna naar het voetballen gegaan op de fiets van papa want mijn fiets is nog steeds kaduuk, die moet ik straks even weg brengen. Op het voetballen ook nog 2 keer gevallen de eerste keer bleef ik met me voet in zo'n voetbalnetje haken dus viel ik lang uit op de grond boos mooie blunder voor mij want de jongens stonden daar te trainen boos en later nog in het partijtje toen ik in duel was, gaf die vrouw mij een duw en daardoor raakte ik me evenwicht kwijt waardoor ik kei hard met me hoofd op de grond bonkte verdrietig had daarna barstende koppijn. Vanmiddag op school heb ik eerst 4 testen gedaan voor mijn beroepskeuze, echt veel 4 testen in 1 uur, je krijgt dan een beroepen en interesse test, persoonlijkheidstest (2) en nog een test verward volgende week krijg ik als het goed is de uitslag. daarna op school niks meer gedaan, want we hadden er met de hele klas geen zin meer in. ik heb nog wel even *a gebeld want ik had haar om 12 uur willen sms-en voor haar verjaardag maar mijn alarm ging niet af dus heb ik haar om half 2 's nachts gesmst gemeen wat was zij blij dat ze haar geluid had afstaan want ze had 10 sms-jes gekregenvrolijk nog even gevraagd of ze mijn sms-je van zondag avond had gehad dat wist ze niet meer maar toen ik vertelde dat het een gedichtje was van internet wist ze het wel weer en toen ik zei dat ik toen ik dat gedichtje las meteen aan haar dacht vond ze dat kei lief erg vrolijk ik had *a dit sms-je gestuurd voor haar verjaardag:
lang zal je leven
lang zal je leven
lang zal je leven in de gloria
in de gloria, in de gloria.
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! en we gaan samen een keer naar de bios he? zie het maar als kado voor je echte verjaardag liefs xxx marjolein
achteraf bedenk ik dat 'echte' verjaardag eigenlijk wel stom staat maar goed ze vond het een leuk sms-je en ze voelde zich al weer wat beter dus komt allemaal goed. dan zal ik nu maar eens me fiets weg gaan brengen, dan heb ik morgen een leen fiets en hoef ik niet met de bus.

liefs,,
07 mrt 2006 - bewerkt op 07 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende