voetballen

bha bah wat een rot wedstrijd vandaag, het regende de hele tijd en we moesten tegen de nummer 2 waardoor we normaal altijd kei goed gaan spelen maar nu was het echt slecht! ik mocht er na 10 minuten in en heb toen de hele 1ste helft gespeelt waar ik tegen het einde een super mooi bal zo in een keer van uit de lucht weg kon trappen. De 2de helft werd ik gewisselt en heb ik de hele wedstrijd wissel gestaan. in de rust was het nog 1-0 voor de tegenstander maar toen het laatste fluitsignaal had geklonken dropen we het veld af met een nederlaag van hier tot tokio, 7-1!! echt schandalig, en dan komen ze ook nog eens nooit trainen. ik ben er altijd en dan sta ik nog het meest van de tijd wissel maar sommige komen helemaal nooit trainen en die staan in de basis! nou heb ik het hier al eerder overgehad met de trainer dus ik weet waarom dat is en ook wat hij mij belooft heeft maar dan vinden degene die nooit komen trainen het gek dat we verliezenverward ja duh! kom dan ook eens wat vaker trainen boos maar goed toen de trainer vorige week in de auto aan iemand vroeg met wie hij de oorlog kon winnen noemde diegene mij als eerste vrolijk de trainer heeft het al vaker gezegt dat we meer moeten komen trainen en ik (omdat ik er vorige week woensdag niet was) zei:ja sorry maar ik had woensdag teamuitje dus ik kon echt niet. en Maandag was ik later omdat de kapster kwam. Hij gaf toen wel toe dat dat niet erg was omdat ik er altijd was en volgens hem het meest was komen trainen van iedereen, maar goed ik train ook niet voor hem ik train voor mezelf.

Er was alleen wel een mindere mededeling want de portomonee van iemand was gejat, er was dus aangifte gedaan en degene die het gedaan is wordt misschien uit het team geschopt omdat we niet willen spelen met een dief. Gelukkig ben ik woensdag avond (toen gebeurde het) niet in de kleedkamer geweest dus ik was niet verdacht, gelukkig maar want het is echt een heel gezellig team om mee te voetballen.

...Gisteren avond moest ik oppassen omdat de ouders van die kindjes naar het blérconcour moesten, het blérconcour is ieder jaar op de 11de van de 11de en daarmee wordt het nieuwe carnavalsseizoen ingeluid. Ze hebben daar 3 kindjes dus het was opzich wel druk maar wel heel erg gezellig.

Donderdag kreeg ik een mail waarin stond dat de punten van engels op het internet stonden en daaruit bleek dat ik een 7! voor me engels luisteren had, ik ben er de hele middag blij van geweest want het is nu wel havo nivo terwijl ik voor de cito VMBO basis had vrolijk

nou nog een fijne dag allemaal

liefs,,
12 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende