wat een nacht

gisteren nacht zou ik met *k en *b naar de kermis gaan en dat zijn we ook gegaan, we hadden veel lol samen totdat *k haar ex vriend tegen kwam en die moest en zou met haar praten dus zij was met hem mee gegaan omdat ze wel vrienden met hem wil blijven dus *b, ik en een paar anderen bleven op haar wachten maar dat duurde zo lang dat we op een gegeven moment verder zijn gelopen want we zouden haar daarna toch nog wel vinden. wij zijn in de tussentijd in een aantal attracties geweest en na een tijdje was *k nog in geen velden of wegen te bekennen dus had ik haar opgebeld en ze nam op met: ik ben er zo dus ik verteld waar wij zaten en ze zou daar naar toe komen maar het duurde wel heel lang dus *b en ik gingen in de break dance want ik had belooft dat ik samen met hem daar in zou gaan, dus wij daarin en na 2 rondes!! (ziek, zwak en misselijk daarna, geloof me dat is echt niet goed voor je maag) was *k nog nergens te vinden. het was ondertussen 12 uur en *b en ik besloten naar huis te gaan, ik ondertussen *k bellen want haar fiets stond bij ons en anders kon ze niet naar huis maar ze nam niet op dus ik haar voice mail in gesproken en ik werdt steeds kwaaier want ze zou tenslotte met mij op stap gaan en niet met haar ex vriend. dus ik haar een sms je sturen (heel erg om terug te lezen maar ik was super kwaad:

wat een rot streek!! je hebt hopelijk je voice mail gehoord maar dit pik ik echt niet! we hebben je de hele avond lopen zoeken!! dacht dat je me vriendin was niet dus.


ik was zo kwaad toen en een vriendin van mij had al gezegd dat ze naar huis was dus ik ging thuis kijken of haar fiets er nog stond maar die stond er nog dus toen begon ik me op eens zorgen te maken, dus ik me fiets gepakt en terug gereden, zag ik iemand aan komen rennen op de stoep dus ik daarnaar toe bleek het *k te zijn en ze was helemaal in tranen en na het lezen van mijn sms-je was ze naar ons toe gerend totdat ze dus mij tegen kwam, kreeg een hele omhelsing en ze huilde omdat ze mij niet in de steek wou laten en dat dit echt niet de bedoeling was enzo huilen mijn boosheid was daarna in een keer helemaal over en we hebben daarna bij mij thuis binnen tot diep in de nacht gepraat en nu is het weer goed.

Vandaag een super warme werk dag gehad gelukkig hoefde er niet veel verschoond te worden want dat is het zwaarste werk en ben daarna lekker gaan uit waaien op de kermis die nu afgelopen is maar de kermis van tilburg staat alweer voor de deur knipoog Fijne avond

liefs,,
19 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende