Weer genieten*
Meatloaf/gehaktbrood
Dit was een gerecht wat ik al heel wat wilde maken en een aantal maanden geleden raakte met iemand in een gesprek over dit recept. Zij gaf mij vervolgens wat tips en het volgende recept.
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1038458/italiaans-gehaktbrood-polpettoneDit heb ik gebruikt als een soort richtlijn maar hem er natuurlijk wel mijn eigen draai aan gegeven. Bepaalde dingen heb ik weg gelaten en andere dingen er juist weer aan toegevoegd.
Ik kreeg als belangrijkste tip om het vocht/vet een aantal keer af te gieten.
Zelf heb ik het nog een klein beetje bestreken met marinade.
Overigens schrok ik wel aan wat ik overhield aan vlees want het slok behoorlijk. Voor dat je het de oven in schuift lijkt het heel veel maar er door de bereiding zal je veel water en vet verliezen.
Mijn Meatloaf/gehaktbrood
Mysterion, man, 40 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende