wonder + update

Long time no story….

Er bestaan dan toch nog wonderen in de wereld knipoog en wat voor een erg vrolijk Zaterdag 1 september was Beatstad in Den Haag. Ik zou daar samen met Marieke en Louisa daar naar toe reizen omdat ze beide bij mij uit de buurt komen. De hele verdere dag hebben we met ons groepje: Marieke ik Louisa, Nikki, Lisanne en Lotte bij elkaar gestaan en samen gek gedaan op de muziek knipoog Helaas moest ik eerder weg omdat ik geen slaapplek had dus om half 11 (terwijl me trein pas om kwart voor vertrok maar goed een hele menigte stond om me heen dus op tijd vertrokken… na afscheid te hebben genomen van iedereen ik op weg naar het station en eenmaal in de trein Nikki en Marieke nog gesmst dat ik de trein had gehaald enzo…

Na Beatstad bleven Marieke en ik contact houden, zowel via msn als via hele sms sessies knipoog Toen ik op een woensdag vertelde dat ik me ging vervelen die donderdag, en na wat heen er weer gesms spraken we af om 11 uur in Tilburg. En die dag was geweldig… We zijn allebei niet echt van het shoppen maar toch kregen we het voor elkaar om een uur lang in de Expo rond te hangen zonder iets te kopen maar wel alles te bekijken. Heel de dag hebben we veel lol gehad, en het had van mij best langer mogen duren maar goed zij moest werken en ik moest bijles gaan geven en gaan oppassen dus om 3 uur gingen we weer op huis aan..

’s avonds een hele sms-sessie omdat het oppassen weer eens gruwelijk saai was. Na een paar sms-jes kwam het hoge woord eruit ze vond me leuk (heel stiekem dacht ik dat al) en ik helemaal hyper en terug gesmst dat ik haar ook leuk vond ( even een update: sinds April ben ik gedeeltelijk uit de kast, ik voelde me altijd wel aangetrokken tot meiden maar kon ook echt wel verliefd worden op jongens…maar nu ben ik heel gelukkig met Marieke) daarna hadden we afgesproken dat we elkaar zaterdag zouden zien. Die zaterdag ik in spanning tot ze kwam en toen ze er was eerst oisterwijk door gesjokt (toen ze er 2 min was waren alle spanningen weg) maar oisterwijk centrum hadden we al snel gezien en daarna maar na het park gegaan en daar… daar zoende we voor het eerst (L) later nog meer en ’s middags heeft ze me afgezet op het station want immers ’s avonds was Pann. Toen het eindelijk tijd was om te Pann-en heb ik me daar opzich prima vermaakt…Had Donny en Nikki verteld dat ik een vriendin had en vooral de reactie van Nikki was super, helemaal verbaasd en na 6x haar mond open en dicht te hebben gedaan kwam het hoe wie wat er uit en dat natuurlijk verteld…De dag na pann goed brak natuurlijk, wel gewoon naar het voetballen geweest, gewonnen met 9-0!

Maandag en vandaag zag ik me meisje weer, Maandag ben ik naar haar huis geweest, kwam ze me zelfs ophalen van school en na even bij die ouders te hebben gezeten gingen we op de Hei wandelen, en met het richtingsvermogen van Mariek, konden we niet anders als verdwalen wat natuurlijk ook gebeurde maar gelukkig hebben we de weg nog terug gevonden en ergens vond ik het niet erg want dan was ik langer bij haar. Vandaag is ze hier geweest en omdat ik me bijles nog aan het voorbereiden was enzo had ik de bel niet gehoord dus was het een verrassing toen ze er was…We zouden samen film kijken maar die hebben we al snel afgezet…Tegen de tijd dat ze moest gaan had ik een hele mooie cd op gezet en aangezien ik die nummers uit me hoofd ken moest ik ze wel mee zingen (slechte eigenschap ik weet het knipoog ) En toen opeens…toen ze in me armen lag… zag ik dat Mariek tranen in haar ogen had… dus na haar goed vast te hebben gepakt gevraagd wat er aan de hand was en toen vertelde ze dat ze een rot periode achter de rug had en nu heel gelukkig was met mij… *zucht* wat wil je op z’n moment nog meer als haar stevig vast pakken en laten merken dat je ook heel gelukkig bent met haar en heel veel om haar geeft? Op een gegeven moment had ik zelfs tranen in me ogen en dat had ik echt niet verwacht…
Ondertussen ben ik op school, en een aantal mensen van me school weten het ook en gelukkig tot nu toe allemaal positieve reacties. Eigenlijk had ik nu Economie maar de leraar moest om half 3 in Utrecht zijn voor een bespreking dus vandaar dat ik eerder weg mocht… en daarom dacht ik laat ik maar weer eens wat posten..
21 sep 2007 - bewerkt op 21 sep 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende