Zijn dit vriendinnen?

Hallo iedereen,

Ik wil jullie een mening vragen aangezien jullie mijn verhaal te horen krijgen als buitenstaander, en iedereen vanbinnen beïnvloed is zeg maar.

Het gaat over mijn vriendinnen en mijn ex, maar ik vertel eerst even hoe de relatie is tussen mijn ex en mij.

Naja de relatie heeft hij gewoon verprutst en ik ben eigenlijk boos op mezelf dat ik hem continu heb vergeven, hij heeft zo'n beetje alles verkeerd dat hij kon doen zonder vreemd gegaan. Even een voorbeeld, hij heeft toen ik gezellig op examenreis was verzonnen dat hij gedrogeerd was en dat hij een chick wou zoenen. Waarom denk je zeker? Naja hij wou gewoon even kijken hoe ik reageerde, terwijl dat wel aardig mijn vakantie heeft verpest. Naja en nog genoeg van zulke dingen hebben zich daarna voorgedaan waarvan je eigenlijk denkt van ' Waarom is ze zo dom om bij hem te blijven?'. Geloof me ik weet het niet.
Naja uiteindelijk heb ik het uitgemaakt en heb ik met hem ingestemd mensen geen kant te laten kiezen en vrienden te blijven, maar na een paar maanden hoorde ik verhalen over dat hij prive dingen rondvertelde en tegen mensen zei dat ik iedereen tegen hem opstookte. Naja dit was voor mij de druppel en ik besloot hem uit mijn leven te bannen, ook nadat hij tegen mij was uitgevallen met dit verhaal met het argument: Wie zal dit nou gaan verzinnen? Precies ja hij heeft het verzonnen, al mijn vriendinnen die hem ook kennen dachten dit ook.

Naja in ieder geval dit was in oktober en mijn vriendinnen bleven met hem omgaan, omdat ik gewoon bang was te vragen om dit niet te doen. Ik weet het ik had het eerder moeten doen. Maar nu weet ik ook dat hij nog steeds mij probeert te raken en aangezien dit niet meer direct kan via mijn vriendinnen. Zo heeft hij een week na een operatie gezegd dat ik mijn chronische hoofdpijn verzon, terwijl ik die operatie daarvoor deed.
Ook ga ik samen met mijn vriendinnen naar een festival, vorig jaar gingen we met een groep waaronder hij, maar dit keer alleen met de chicks. Naja iedereen maakt een probleem hiervoor maar vooral mijn ex, hij had dus tegen mijn andere vriendin toegegeven dat hij mee wilt omdat ik het kut zou vinden.
Mijn vriendinnen worden dan wel boos tegenover hem maar vervolgens gaan ze toch wel weer met hem om, want ja hij is er altijd en heeft dezelfde vrienden als ons.

Ik heb het nu ook al met mijn vriendinnen apart erover gehad.
De eerste vriendin die ik ook het langst ken en die het meest begaan was begreep het en heeft na nog een paar weken gezegd hem ook te negeren, maar ik weet niet of dit ook zo is als ik er niet ben en dit maakt mij onzeker.
De tweede vriendin is heel stil en zegt niet veel, en hier dus ook niet op. Maar ze gaat nog gewoon met hem om enzo terwijl ik tegen haar zei dat ik dat niet leuk vind.
En naja de derde die weet wat er speelt en 'begrijpt wat er aan de hand is' en als ik er ben dan praat ze niet met hem maar als ik weg ben dan is ze weer een vriendin van hem. En ik zelf vind dit ontzettend achterbaks en schijnheilig. Zo had ik haar zaterdag uitgenodigd maar kon ze niet aangezien ze naar zijn verjaardag gaat, wat dit weer heeft aangewakkerd en hierdoor schrijf ik dit bericht.

Heel even een kleine notitie, tegen mij zijn ze wel van oh het is zo'n eikel en alles en maken hem helemaal zwart. Maar ondertussen zijn ze nog wel bevriend met hem terwijl niemand hem mag.

Ik heb al een tijdje het gevoel dat het niet zulke goede vriendinnen van mij zijn als dat ze horen te zijn, en dat ik ze niet kan vertrouwen. Vriendinnen horen je te steunen en niet achter je rug nog met hem om te gaan.

Ik wil ten eerste bedankten dat je dit verhaal helemaal gelezen hebt, ik kon hem niet meer samenvatten sorry.
Maar ik wil jullie vooral vragen, zijn dit vriendinnen of niet? want ik begin er erg aan te twijfelen door dit soort acties.
05 jun 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ItIsJustMe
ItIsJustMe, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende