De nummer één op mijn bucketlist

Al tijden kijk ik er naar uit. En met tijden bedoel ik maanden. Wat zeg ik? Jaren! Ja, jaren. Al jaren is het een droom van me. Nummer één op mijn bucket list. Hij verslaat de IKEA, het verslaat cheesecake, Disneyland, een paar Louboutins, het verslaat maatje 34 en het verslaat New York. New York kan van mij part gestolen worden als dat betekent dat ik de nummer één op mijn bucket list kan uitvoeren. Ik wil zelfs een bezoek aan het concert van Beyoncé opofferen om deze try before I die te doen. En eindelijk lieve mensen, eindelijk is het zover. De nummer één op mijn bucket list gaat in vervulling. Als klein meisje was ik er al eens. Ik weet er niet zoveel meer van, eigenlijk. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Ik kijk op die foto’s uiterst gelukkig. Kan komen door de K3 schoenen die ik op het moment van vastleggen droeg, maar ik denk meer door het paradijs waar ik me bevond. Want zo noem ik het inmiddels. Het paradijs. Het lijkt me zo fantastisch. Zó onvoorstelbaar leuk.

”Ik wil er zooooooooo graag heen”, zei ik.
”Je hebt die leeftijd al heel lang achter je gelaten, en wij trouwens ook”, kreeg ik terug.
God-ver-domme. Ook dat nog.
”Er zit helemaal geen leeftijdsgrens aan, en trouwens, de laatste keer dat jij daar was was je ergens in de veertig. Die leeftijd heb ik nog niet gehad, dus ik mag nog”, smeekte ik, vol moed. Daar hadden ze vast niet van terug.
”We gaan niet, punt uit”, sprak vaders. En daar moest ik het dan maar mee doen. We gaan niet. Omdat ”de rest” niet wil. En ik gevoelig ben voor groepsdruk enzo.
Gelukkig heb ik heel erg veel doorzettingsvermogen – als ik het maar graag genoeg wil dan – en laat ik me niet zomaar afwimpelen met een ”we gaan niet, punt uit!” Dus ik heb er 72 maanden, 1095 dagen en 26280 uur om gevraagd, gezeurd en geklaagd. Ik heb er bijna elke dag wel een zin over laten vallen. En eindelijk werpt dat zijn vruchten af. Net voor het moment dat ik dacht aan opgeven. There is a God, people. Morgen is het zo ver. Ik ga naar de Apenheul.
13 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nbspeaks
Nbspeaks, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende