Jij en jij alleen.

Jij kijkt naar mij en ik kijk naar jou. Jou gezicht wordt een klein beetje verlicht door de zon die naar binnen schijnt want gordijnen heb je nog niet. Jou ogen vertellen boek delen en nu vertellen ze me dat je nog moe bent en ze vallen ook weer dicht. Best logisch want het is 6 uur in de ochtend.

Waar ik nu ben is voor mij even niet belang, waarom ik hier ben is namelijk de vraag die mijn hoofd vult. Een vraag die opzich niet moeilijk te beantwoorden is, want ik ben hier omdat ik van je hou. Dat weet je, maar vergeet je soms wel even.
Je lichaam voelt warm aan als ik probeer dichter tegen je aan te komen liggen en jou ogen kijken mij even aan en ik zie geruststelling in je ogen. Vaak heb je me verteld dat je over me droomd als ik er niet ben. Dat je me dan mist en dat je wilt dat ik naar je toe kom en dan vertel ik je dat je maar je ogen moet sluiten om weer verder over me te dromen en met een kleine ironie zeg ik dan dat je alleen niet tegen me moet praten want dan denkt je huisgenoot dat je gestoord bent. Vaak zie ik dan een beeld van jou voor me over hoe je lacht en als ik daar aan denk, voelt het weer als de eerste keer dat ik je zag. Onvergetelijk sexy en inmiddels al weer bijna anderhalf jaar geleden.
Daarna val ik weer in slaap, gelukkig en tevreden in jou armen, met jou bij me.

Het is niet dat ik niet zonder je kan maar het is dat ik het gewoon niet wil.

23 okt 2012 - bewerkt op 23 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nbspeaks
Nbspeaks, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende